No More Heroes 3 [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
639 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 434464
Nintendo

No More Heroes 3 [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Probojujte se na vrchol žebříčku galaktických superhrdinů! Legendární zabiják Travis Touchdown se slavně vrací k Šílenství!


Náš hrdina, Travis Touchdown, se musí dostat na vrchol žebříčku galaktických superhrdinů, aby zabránil špatnému princi FU a jeho deseti mimozemským vrahům ovládnout Zemi.


Chcete-li se zapojit do každé následující hodnocené bitvy, budete muset zaplatit dost strmý poplatek. Travis musí podniknout různé mise po městě, aby si vydělal peníze, které potřebuje k boji. Po převodu požadovaných poplatků prostřednictvím bankomatu bude odeslána pozvánka k dalšímu boji.


Vychutnejte si ještě tvrdší akci než kdykoli předtím, když používáte intuitivní ovládací prvky Joy-Conu k ovládnutí důvěryhodné hry Beam Katana od Travis Touchdown spolu se spoustou technik wrestlingu!


Travis, který je také poprvé v sérii, může nyní použít svou Death Glove k aktivaci různých dovedností, což umožňuje strategičtější bitvy. Dále si můžete přizpůsobit nový strom schopností a vyzkoušet různé kombinace čipů Death Glove Chip, abyste našli styl hraní, který vám nejlépe vyhovuje.




Recenze na No More Heroes 3 [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.