Moto GP 3 PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 5710
THQ

Moto GP 3 [PC CD]

Série MotoGP se řadí k nejpovedenějším závodním hrám na dvou kolech a svou kvalitou dlouhodobě určuje trend motocyklových simulátorů. Nejen dokonalá grafika a věrné jízdní vlastnosti, ale také vzrušující atmosféra kolotoče Velkých Cen proslavila tuto herní serii.

Nejnovější titul série, Ultimate Racing Technology - rozšiřuje možnost Velkých cen. Nový móde Extreme nabízí divoký Street Racing na šestnácti městských a příměstských tratích. Vyberte si jeden ze 16 nadupaných strojů, které nejsou limitovány předpisy okruhových speciálů. Proč si vedle kariéry závodního jezdce nevyrazit ve volném čase na neoficiální závody a vydělat peníze na tuning nebo silnější motorku? Skalní fanoušci seriálu Velkých cen ocení, že hra obsahuje oficiální licence na jezdce, stroje i tratě pro sezónu 2004.

Přelomovou novinkou je "Embeded Online Gameplay", díky níž můžete závodit on-line bez toho co byste museli něco nastavovat. Hráč si jednoduše vybere offline závod s vybranými parametry a před startem zjistí, zda se právě nechystá ke startu online závod se stejnými parametry a přiměřeně kvalitními soupeři. Stiskem jednoho tlačítka můžete závodit proti živým závodníkům. Ve hře je samozřejmě i obvyklý multiplayer, ve kterém si můžete zajezdit závod až s 15 skutečnými protivníky a také módy Spectator - sledování probíhajícího závodu a Commentator, v němž můžete živě komentovat závod svých kamarádů .

Recenze na Moto GP 3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.