Move Mind Benders PS3

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204393
PlayStationEN dabingHra vyžaduje pohybové ovládanie PlayStation Move.
Hra vyžaduje pohybový ovladač PlayStation Move a kameru PlayStation Eye, nebo PlayStation Move Starter Pack!


Move Mind Benders [PS3]



Hra s podporou pro pohybový ovladač PlayStation Move .



Obsahem balení kolekce jsou hry tumble, Echochrome 2 a Lemmings .


Tři populární hry, které potrápí vaše mozkové závity přicházejí vůbec poprvé na jednom Blu-ray disku s podporou Move, což Vám poskytne unikátní zážitek ze hry s možností stereoskopického 3D.

tumble

Naskládejte bloky do vysokých věží a získejte vysoké skóre v této, na fyzice založené, puzzle hře. Použitím Playstation Move Motion ovladače můžete přesně a precizně umístit objekty a nechat je spadnout v zájmu splnění cíle v jednotlivých úrovních.

Echochrome 2

Echochrome 2 představuje jedinečnou hru, která Vám umožňuje používat čistou fantazii při řešení různých hádanek prostřednictvím práce se světlem a stíny. Světla a stíny můžete natáčet a měnit jejich úrovně, abyste změnili, jakým způsobem budou objekty vrhat stín. Hlavním cílem je vést svou postavu celou cestou od začátku do konce, během které vyzkoušíte různé kombinace uložení objektů a úhlů světel. Dejte si pozor, možností je více než v původní hře Echochrome , možnosti jsou nekonečné, každý hráč může hádanky vidět jinak!

Lemmings

Ovládáte armádu Lemmingů, vaším úkolem je dostat tyto roztomilé postavičky z výchozího do konečného bodu v časovém limitu. Lemmingové otestují vaše strategické schopnosti a rychlé myšlení. Využívejte unikátní schopnosti jednotlivých lemmingů: Bomber podle přání exploduje, Floater, Basher horizontálně kope, Blocker udělá překážku v cestě, Builder postaví cestu pro své přátele.

  • Více než 100 úrovní.
  • Různé prostředí.
  • Úrovně jsou upravené do 5 témat, každá s unikátním vzhledem.
  • Díky level editoru může hráč tvořit vlastní levely a ukládat si je.

    Hra vyžaduje pohybový ovladač PlayStation Move a kameru PlayStation Eye , nebo PlayStation Move Starter Pack !





  • Recenze na Move Mind Benders

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.