Napoleon: Total War CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 48232
SEGA

Napoleon: Total War CZ [PC DVD]


Série strategického velikána s podtitulem Total War se zaměřuje tentokrát na postavu slavného francouzského vojevůdce Napoleona, od jeho vzestupu k moci, až ke porážce u Waterloo. Kostru hry opět samozřejmě tvoří sólová kampaň, tentokrát rozdělena na tři části.

Nejprve se podíváme do Itálie let 1796-1797, kde se slavný vojevůdce proslavil a namísto toho, aby odrazil útok rakousko-uherské říše, jednoduše ji zdecimoval a se vší slávou se pak vrátil do Francie. Vaším úkolem zde bude nepřítele zahnat až tak daleko, abyste mohli vpadnout do Vídně. Druhá část kampaně Vás vezme na Blízký východ v letech 1798-1801, kde se jako Napoleon pokusíte dobýt Alexandrii. A konečně, na závěr se dění přesune zpět do Francie, kde se bude slavný vojevůdce mezi lety 1805-1812 usilovat o to, aby realizoval svůj sen o dobytí celé Evropy .


  • Tři nové kampaně - postavte se do čela svých armád a veďte je do pozemních a námořních bitev tří kampaní: Itálie, Egypta a ovládnutí Evropy. Vyvážená kombinace výcvikových a na určitém cíli založených misí dělá z tohoto dílu dosud nejucelenější hru ze série Total War .
  • Špičkový multiplayer - Napoleon: Total War má plně integrované režimy pro více hráčů a sadu nových online funkcí: úspěchy evidované v systému Steam, herní bonusy, editor uniforem a hlasovou komunikaci.
  • Zcela nové napoleonské bitvy a jednotky - pokročilé zbraně poskytují nové taktické možnosti a bitvy jsou díky novému zpracování ještě napínavější a velkolepější. Prostředí je ztvárněno do nejmenších detailů a atmosféru slavných historických bitev ještě umocňují budovy na bojišti.


    Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci přes službu Steam!

  • Recenze na Napoleon: Total War CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.