Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - PS4
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 314923
BandaiEN dabing
 
Chceš ušetřit 60 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 [XBOX ONE]


S více než 12 miliony kusy Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm her prodanými po celém světě se tato série etablovala mezi špičkovými anime a manga Videoherními adaptacemi!

Jako každý dobrý příběh chýlící se ke konci i Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 je nejúžasnější hra série dosud vydána! Zažijte radostné dobrodružství Naruta Uzumakiho jako ještě nikdy předtím! Nejnovější opus v uznávané sérii Vás vezme na dechberoucí a epickou výpravu s novými funkcemi, jako je systém Change Leader a Wall-run. A vůbec poprvé využívá svět Naruto grafický výkon konzolí nové generace.


  • S vývojem upraveným specificky pro využití výkonu konzole PlayStation 4 Vás tato zcela nová hra vezme na neuvěřitelnou cestu krásných renderovaných anime soubojů!
  • Vytvořte si všechny legendární týmy z Naruto Shippuden, nebo si založte svůj vlastní! Přepínat si postavy můžete v průběhu boje díky systému Change Leader!
  • Užijte si rychlé souboje s funkcí Wall-run!
  • Nejpůsobivější výběr postav v historii Naruto her spojuje příběh Naruto Shippuden a přináší nejnovější postavy z anime.
  • Originální japonský a anglický dabing!


Recenze na Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.