Nascar 08 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Nascar 08 - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 9746
Electronic

Nascar 08 [PS3]

Další díl v sérii, který přináší nejednu zajímavou inovaci. Jednou z prvních novinek je herní mód The Chase, který jezdce postupně naučí základům tohoto amerického motoristického sportu. Mimo toho se najde i typ "předjeď pět aut" nebo ježdění do boxů v časovém limitu a nakonec bude třeba složit testy, na jejichž základě bude udělována licence a poté už bude možné přijímat nabídky od jednotlivých stájí a zapojit se do samotné soutěže.

Kdo by si ani poté v závodech nevěděl rady, nový displej VTV (Vehicle Telemetry Vision) mu prozradí informace o stavu pneumatik, poškození vozu, paliva v nádrži a samozřejmě rychlosti, pozici, počet kol .....

Mezi tratěmi samozřejmě nesmí chybět ani Las Vegas obohacená o klopené zatáčky, Indiana s novou pagodou anebo Watkins Glenn s přidanou autobusovou zastávkou. Znovu se objevují také závody National series, přezdívané "Busch".

Velký důraz je mimoto kladen na přizpůsobení vozu a vylepšený systém poškození, které prověří mimo jiné možnost prohlížet si jednotlivé závody zpětně z různých úhlů ze záznamu. Grafický engine zase jezdcům kolikrát úplně zastíní výhled při jízdě proti slunci a jindy naopak na okamžik ztíží viditelnost po výjezdu z temného tunelu .

  • 22 tratí.
  • Nová stáj Toyota.
  • Nastavení vozidel.
  • Kompletní výukový mód.
  • Až 43 st

  • Recenze na Nascar 08

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.