Naughty Bear Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Naughty Bear - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 53574
505

Naughty Bear [XBOX 360]



Nenechte se zmýlit roztomilými plyšovými medvědy, ani celým dětským ztvárněním hry. To co se odehrává ve hře Naughty Bear, je možná jeden z nejděsivějších a nejkrutějších zážitků, na které nesahají ani všechny zakázané a omezováno hry herní historie. I přesto, že plyšové medvědi jsou tak roztomilé! Jen ne tehdy, když si vezmou do ruky mačetu a vydají se vybavovat si mezi sebou účty ...

Naughty Bear není v osadě plyšových medvědů právě populární. Ostatní medvědi si ho dobírají, nebo ještě hůře, šikanují ho a přitom on by se se všemi chtěl tolik kamarádit. Jednoho dne ale jeho potištěna zloba přeroste v nečekanou akci. Začne vidět červeně a uchopí, co mu právě přijde pod ruku, například taková mačeta nebo vidle a vydá se ukázat uštěpačný medvědem, což je v něm.

Úkolem hry je co nejrafinovanější likvidovat plyšových obyvatel vesničky, tak aby se našemu (anti) hrdinovi již nadále nemohli posmívat. Akci doprovází množství animací a dějových zvratů, které paroduje známé filmové trháky, jako např.. Čelisti.

Hra Naughty Bear určitě není pro slabé povahy! Kdo má rád drsnější humor, toho hra odmění skvělou zábavou a netradičním zážitkem.

Recenze na Naughty Bear

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.