NBA Live 18 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NBA Live 18 - XBOX ONE
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 374491
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 90 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 379 Kč

NBA Live 18 [PS4]


NBA LIVE 18 je vše o ovládání hráče, kde se dovednosti setkávají se stylem. Každý výsledek je založen na krocích, které provádíte, s mechanikami, které dělají každou volbu a zručnost více důležité než kdykoliv předtím.


The One: Zcela nová a dynamická kariéra. Vytvořte si svou individuální identitu pro hráče a stanete se legendou v THE LEAGUE a THE STREETS. Ovládněte si vybranou úlohu a herní styl na hřišti spolu s jedinečnými schopnostmi, vlastnostmi a vybavením. Získávejte zkušenosti a vylepšujte svého hráče na cestě stát se ikonou NBA.


Franchise: Převezměte kontrolu nad svým oblíbeným týmem NBA. Draftujte špičkových hráčů, udělejte rozumně obchody a vylepšete své svůj tým. bodů aktualizací. Každé rozhodnutí je vaše, když hrajete sezónu po sezóně v úžasném basketbalovém zážitku při touze stát se mistrem.


Ultimate Team: Vytvořte si vlastni tim superhvězd z minulosti ale i současnosti. Získávejte mince nebo si zakupte body NBA Live a vyzvedněte si baličky z obchodu, abyste získali více hráčů, trenérů, dresů a stadionů, které dodají potřebnou sílu Vašemu týmu Sbírat. Vylepšit. Ovládnout!


  • Objevte množství pohybů, které mění hry, stovky nových stylů, animací a interakcí na každé pozici s bezprecedentním ovládáním a schopností reagovat jednotlivě.
  • Novy Dribble systém na obranu, ale i útok!
  • Reálnější pohyb hráčů.
  • Budete se cítit blíž ke skutečné akci jako kdybyste seděli na zápase v první řadě!
  • WNBA



  • Související produkty (2)


    Recenze na NBA Live 18

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.