Neverwinter Nights 2 EN PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 18996
Atari

Neverwinter Nights 2 EN [PC DVD]

Pokračování D & D 3D RPG, které Vás opět zavede do detailně zpracovaného fantasy světa Forgotten Realms, aby jste zažili další úžasné dobrodružství. Neverwinter Nights 2 využívá nový engine, což znamená nádherné grafické zpracování celého světa včetně globální mapy i jednotlivých lokací.

Hra je postavena na 3.5 edici pravidel Dungeons and Dragons, které nabízejí daleko více možností co se tvorby a vývoje postavy týče, tak isto přináší i nová kouzla, schopnosti, dovednosti, třídy a celkově dobrodružství daleko zajímavější. K dispozici je také přepracovaný systém henchmanov, který v původní hře i datadiscích nefungovaly zrovna nejlépe. Nyní však díky nové AI nabízejí nové taktické možnosti v soubojích a příležitost pro vzájemnou interakci při cestování rozlehlým herním světem.

Chybět samozřejmě nesmí podpora online hraní a obligátní toolset. Ten se ovšem od toolsetu v původní hře liší, respektive je zbrusu nový a daleko uživatelsky příjemnější.

Příběh Vás opět zavádí do světa Forgotten Realms, kde od války mezi Luskanem a městem Neverwinter uplynula již slušná řádka let. Vše se zdálo klidné až do chvíle, kdy začal narůstat počet konfliktů mezi městskými státy. Sword Coast se tak znovu ocitá na pokraji války. K tomu se navíc na severu potají shromažďovalo zlo ze všech koutů říše, a pokud se situací rychle nezačne nikdo zabývat, padne celý sever do temnoty. I v těchto nejtemnějších hodinách však stále existuje světélko naděje. A zřejmě náhoda tomu chtěla, že onen záblesk naděje opět přišel z města Neverwinter, kde se v rukou hrdiny objevil mystický artefakt - relikvie, jejíž tajemství čeká na své odhalení .

Neverwinter Nights 2 EN - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Neverwinter Nights 2 EN

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 03. 03. 2013
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1