Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 40132
AtariEN dabing

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir [PC DVD]

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir je druhý datadisk pro RPG Neverwinter Nights 2 , který oživuje vzpomínky na dny Baldur's Gate a nabízí nové bojové dungeony a nelineární kampaň umožňující volné cestování světem prostřednictvím prvku Overland Map.

Možnost vytvořit si vlastní partu je doprovázena novinkami v oblasti party managementu, což platí hlavně pro zjednodušenou komunikaci. Příběhově datadisk předchází událostem 4. edice Dungeons and Dragons a zavede Vás na Pobřeží mečů po porážce Krále stínů, kde v následujícím zmatku bojují o moc tři sdružení na. Hráč se může k některému z nich přidat a vytvořit obchodní impérium, nebo se může protloukat světem na vlastní pěst, přepadat karavany a prodávat zboží na černém trhu.

Lineární styl hraní hlavní kampaně sice zabere "jen" 15 hodin, ale proč to dělat, když je možné procházet mapu svým vlastním tempem a ovlivňovat politickou i ekonomickou situaci nákupem a prodejem zboží a plněním questů s různým účinkem.

Tradičně nabídne datadisk i spoustu nových příšer, kouzel, nové hratelné rasy a povolání. Při pohybu na velké - Overland - mapě vás čekají náhodné souboje a přepady alá Fallout , kterým se můžete vyhnout pomocí speciálních skillů Spot, či Survival, které také slouží k hledání skrytých lokací a vzácných artefaktů . Datadisk vyžaduje pro své spuštění základní hru Neverwinter Nights 2 , nebo Neverwinter Nights: Legends a datadisk Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer

Recenze na Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.