NHL 14 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NHL 14 CZ - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 211727
ElectronicCZ titulky

NHL 14 CZ [XBOX 360]

NHL 14 nabízí, díky nejlepším dostupným technologiím, dosud nejvěrnější ztvárnění hokejové agresivity, rychlosti a techniky na současné generaci konzolí. Herní koncept NHL Collision Physics, který vznikl na základě technologie Player Impact Engine, známé ze série FIFA , Vám umožňuje zasahovat protihráčů tvrdými hity s potenciálem změnit průběh zápasu. Zcela nový engine Enforcer nabízí možnost shodit rukavice a pustit se do bitvy s využitím technologie pěstního souboje ze série Fight Night . Druhá generace enginu True Performance Skating opět zajišťuje skvělou úroveň rychlosti bruslení a jeho ovládání. Perfektní možnost obcházení obránců umožňuje kličkování jedním dotykem (One-Touch Dekes). Kromě toho mohou fanoušci série prožít život hráče NHL ve výrazně propracované kariéře v režimu Be a Pro Career, který byl rozšířen io prvky z dění mimo ledovou plochu.



  • Jádro fyzikálního modelu srážek NHL Collision Physics tvoří stejná technologie, jako v případě enginu Player Impact v sérii FIFA . NHL Collision Physics umožňuje srážet protihráčů tvrdými hity a simulovat střety hráčů na ledě mnohem věrnějším způsobem. Hra tělem se po novém ovládá levou páčkou a je výrazně jednodušší. Vhodně načasovaný hit navíc může změnit průběh zápasu.
  • Engine hokejového rváče Enforcer využívá technologii z boxerské série Fight Night . NHL 14 nabízí zcela nové zpracování bitvy z pohledu třetí osoby. Všichni hokejisté na ledě (tj. ovládání Vámi i AI) zůstávají aktivní od dopadu rukavic na led až po cestu aktérů bitvy na trestnou lavici. Celá bitva tak probíhá v jedné nepřerušené sekvenci. Tato nová technologie vůbec poprvé v historii série NHL jednoznačně zohledňuje faktor mohutnosti a síly jednotlivých hráčů, přináší nové prvky samotného pěstního souboje a celkově dodává této nedílné součásti hokejových zápasů vyšší autenticitu.
  • Bruslení na základě reálné výkonnosti True Performance Skating vychází z loni představeného systému bruslení hokejistů na základě reálných fyzikálních parametrů s využitím více než tisíce nových animací. Druhá generace tohoto enginu vylepšuje akceleraci, výbušnost pohybu v prvních krocích, rychlé obrátky a schopnost bruslení do boku. Díky těmto prvkům hokejisté lépe reagují na pokyny ovládání a jejich pohyb po ledě je mnohem méně předvídatelný.
  • Schopnosti hokejových hvězd hráčům propůjčí nový a jemně reagující systém klik předváděných pomocí levé páčky a jednoho tlačítka, One-Touch Dekes. Ať už jste nováčkem, či ostříleným veteránem, nyní máte možnost kličkuje mnohem rychleji, přesněji a intuitivnější než kdykoliv předtím.
  • Propracovaný systém kariéry v režimu Be a Pro Career nyní maximálně věrně napodobuje život hokejisty v NHL. Rozhodnutí, která jeho jménem uděláte na ledě i mimo něj, ovlivní jeho dráhu profesionálního sportovce. Můžete se zapojit do interakce se spoluhráči i mimo hřiště, dávat rozhovory médiím a pod. Každá odpověď, nebo čin ovlivní vztahy s fanoušky, spoluhráči, zda vedením klubu s konkrétním dopadem na Vaše schopnosti a průběh kariéry.
  • NHL 14 je doplněna o systém předávání a sestupování v rámci ligových soutěžích v režimech Hockey Ultimate Team a EA Sports Hockey League. Výhry v zápasech Vás posunou do vyšších divizí s obtížnějšímu soupeři, prohry Vás pošlou do soutěží nižší úrovně. Navíc máte možnost sledovat výkony svého týmu v průběhu několika sezón za sebou.

  • Recenze na NHL 14 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.