Niceboy ION Hurricane R3 22,2V WET & DRY

Cena s DPH
1 990 Kč
Cena bez DPH: 1 645 Kč
 
 
Kód produktu: 470387
Niceboy

Niceboy ION Hurricane R3 22,2V WET & DRY [hurricane-R3]


ION Hurricane R3 22,2 V WET & DRY

Ruční vysavač Niceboy ION Hurricane R3 22,2V WET&DRY je výkonným a všestranným pomocníkem pro rychlý úklid vaší domácnosti. S funkcí suchého i mokrého vysávání a širokou sadou speciálních nástavců dokáže efektivně odstranit různé druhy nečistot ze všech povrchů. Silný motor s výkonem 150 W a sacím výkonem 10 kPa zajišťuje precizní výsledek vysávání. Účinný filtrační systém MAX Clean s HEPA filtrem H13 zatočí is těmi nejmenšími částicemi prachu. S výdrží 25 minut, snadnou údržbou a nízkou váhou je tento vysavač skvělou volbou pro maximálně pohodlný úklid.

O produktu

    • Multifunkční pomocník se suchým i mokrým vysáváním
      Ruční vysavač Niceboy ION Hurricane R3 22,2V WET & DRY je doslova superhrdinou domácnosti. S funkcí suchého, ale i mokrého vysávání se stává velmi vítaným pomocníkem pro okamžitou pomoc s odstraněním jakýchkoli nečistot – od drobků až rozlitou kávu. Všechny nečistoty jsou sbírány do nádoby o vysoké kapacitě 500 ml, se kterou vysavač nerozhodí ani větší úklid. S tímto kouzelným strojem vás už tak žádný nepořádek nerozhodí, protože Niceboy ION Hurricane R3 22,2V WET&DRY s ním zatočí jednou dva.

    • Mimořádný sací výkon garantuje precizní výsledek úklidu
      Díky silnému a spolehlivému motoru o příkonu 150 W je ruční vysavač Niceboy ION Hurricane R3 22,2 V WET & DRY synonymem pro sílu a spolehlivost. S vysokým sacím výkonem 10 kPa zajišťuje dokonalý výsledek bez ohledu na povahu nečistot. Inovativní Cyclone PRO technologie s cyklónovým vysáváním vytváří nezastavitelný tandem, oddělující nečistoty s maximální precizností a efektivitou při zachování konstantního výkonu. A jeho tichý chod vám umožní vysávat bez zbytečného hluku, což je vždy vítáno, zvláště pokud máte citlivé uši nebo malé děti.

    • S bohatou sadou příslušenství vysajete každý kout
      Niceboy ION Hurricane R3 22,2 V WET & DRY je vybaven nadstandardně bohatým příslušenstvím, se kterým jednoduše vyčistíte jakékoli místo. S prodlužovacím nástavcem a podlahovou hlavicí vysajete rychle a snadno podlahy. Štěrbinová hubice vám zase umožní dosáhnout i do těch nejmenších skulin a rohů, zatímco gumová hlava si poradí s tekutými nečistotami. Malý kulatý kartáč přinese preciznost při odstraňování prachu z citlivých povrchů. Ohebná hadice vám pak poskytne svobodu pohybu při vysávání, a to i na těch nejnáročnějších místech.

    • Filtrační systém s účinností až 99,97% odstraní i ty nejmenší částice
      Filtrační systém MAX Clean s HEPA filtrem nejvyšší řady H13 představuje vrcholnou ochranu pro vaši domácnost. Tento sofistikovaný systém dokáže zachytit až 99,97% i těch nejmenších mikroskopických částic, včetně pylů, roztočů, alergenů a bakterií. Díky systému MAX Clean se stáváte majitelem vysoce účinného vysavače, který zároveň zajišťuje optimální kvalitu vzduchu, což je obzvláště důležité pro alergiky a všechny, kdo dbají na zdravé prostředí ve své domácnosti.

    • Jednoduše se čistí, snadno se udržuje
      Niceboy ION Hurricane R3 22,2 V WET & DRY je navržen s ohledem na snadnou údržbu s minimálním úsilím. Všechny nečistoty jsou spolehlivě zachyceny velkou prachovou nádobou o objemu 0,5 litru. Po dokončení úklidu stačí zmáčknout tlačítko a nečistoty jednoduše vysypat do odpadkového koše. Navíc s omyvatelným filtrem je údržba doslova hračkou. Stačí jej jen vyjmout a opláchnout pod tekoucí vodou, což nejenže prodlužuje životnost filtru, ale také zajišťuje, že váš vysavač bude vždy připraven k optimálnímu výkonu.

  • Nabídne až 25 minut nepřetržitého vysávání
    S vysokokapacitní Li-Ion baterií o kapacitě 2200 mAh je tento vysavač připraven k akci na celých 25 minut nepřetržitého vysávání. S touto výdrží máte dostatek energie i pro velký úklid bez nutnosti nabíjení. A když už opravdu bude třeba vysavač nabít, můžete využít pohodlné nabíjecí stanice, ve které je váš vysavač vždy po ruce a připravený v plné síle na další kolo úklidu.

Klíčové vlastnosti

  • S účinným motorem se sníženou hlučností už úklid nebude narušovat domácí pohodu
  • HEPA filtr maximálníí třídy H13 se vyznačuje nejvyšší možnou filtrační účinností (99,97% všech částic až do velikosti 0,06 mikrometrů)
  • Díky své nízké váze 1,1 kg a ergonomickému tvaru nabízí tento vysavač nejen efektivitu, ale také maximální pohodlí při používání
  • LED dioda na hlavici osvětluje vysávaný prostor - nepřehlédnete tak jediné smítko ani při vysávání tmavých míst v domácnosti
  • Vysavač je vybaven velkou prachovou nádobou o objemu 500 ml, dost velkou i pro větší úklid
  • V balení naleznete praktickou nabíjecí stanici, ve které je vysavač vždy po ruce a připraven v plné síle pro další úklid

 

Technická specifikace
Typ povrchu Na všechny druhy podlah, Na koberce, Na čalounění
Určení Na suché a mokré čištění, Na vodu, Na zvířecí chlupy, Na piliny, Pro alergiky
Objem nádoby na prach (ml) 500
Typ ovládání Na těle
Způsob čištění Vysávací hlavice
Typ filtru HEPA H13 filtr
Typ napájení Aku
Typ baterie Li-ion
Doba nabíjení (h) 4
Doba provozu (m) 20
Hlučnost 78 Db
Mobilní aplikace ne
Hmotnost 1 kg
Rozměry 12,6 x 11 x 42 cm

Obsah balení:

  • Ruční vysavač Niceboy ION Hurricane R3 22,2 V WET & DRY
  • Nabíjecí stanice
  • Štrbinová hubice
  • Gumová hlava
  • Malý kulatý kartáč
  • Ohebná hadice,
  • Podlahový nástavec
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy ION Hurricane R3 22,2V WET & DRY

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.