Nike Kinect Training XBOX 360

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 207171
MicrosoftEN dabingHra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect
Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!


Nike Kinect Training [XBOX 360]

Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .



Hra Nike Kinect Training, vydaná exkluzivně pro senzor Kinect , ohlašuje novou éru domácího fitness cvičení a představuje Nike trenéry, kteří pracují s některými z nejlepších sportovců společnosti. Nike Kinect Training je přizpůsobitelný tréninkový program, který vychází z elitního Nike fitness a je speciálně navržen tak, aby pomohl sportovcům na všech úrovních dosáhnout jejich potenciál v pohodlí svých domovů.

Ať je Váš fitness cíl jakýkoliv, Nike Kinect Training Vám dá nástroje, kterými ho dosáhnete. Díky senzoru Kinect mohou osobní trenéři ve hře sledovat, jak se Vaše tělo pohybuje, zhodnotit Vaši fyzickou sílu a atletickosť, identifikovat oblasti pro zlepšení a vytvořit vlastní plán cvičení, který Vám pomůže dosáhnout Vaše osobní maximum. Díky tomu, že Nike Kinect Training nabízí zpětnou vazbu v reálném čase, abyste si byli jisti, že postoje a pohyby jsou správné, se program vyvíjí stejně jako Vy, čím Vám pomáhá být zdravějším, rychlejším a silnějším.

Společnost Nike je lídrem v inovacích sportovní a vyvinula nové způsoby, jak motivovat sportovce na všech úrovních s digitálními službami jako jsou Nike a Nike FuelBand. Díky hře Nike Kinect Training může být Nike trénink přizpůsoben pro každého, od profesionálních po každodenních sportovců, nebo dokonce pro někoho, kdo s cvičením teprve začíná.

Posuňte svůj tréninkový zážitek dál a soutěžte ve výzvách, posílejte povzbuzení přátelům a zůstaňte neustále ve spojení s mobilní aplikaci, která Vás udrží motivovaných po další cvičení.



Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor


Recenze na Nike Kinect Training

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.