Nobunaga's Ambition Sphere of Influence: Ascension PS4

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 359116
KoeiEN dabing

Nobunaga's Ambition Sphere of Influence: Ascension [PS4]


Hra Nobunaga Ambition: Sphere of Influence-Ascension zdůrazňuje některé z najepickejších soubojů a důležitých událostí éry Sengoku v Japonsku, během níž myriády vojenských velitelů a lordů bojovali o nadvládu nad územím. Hráči budou moci zažít všechny události, které vedly od rozdělení země, až po založení klanů a formování spojenectví, které se odehrávaly před nevyhnutelným konfliktem, po kterém se objevil první šógunát.

Hra umožňuje hráčům hlubší ponoření a porozumění do událostí, a také poskytuje bližší pohled na vytváření pevností a armád, hráči mají extra možnost začít hru z pozice důstojníka a postoupit hodnostmi, čímž se z Vás stane důležitý vojenský diktátor, možná samotný diktátor celého Japonska. Hra také nabídne historickým nadšencům možnost zažít samotnou éru v rámci historicky přesné simulace.

Hráči budou mít možnost ovládat oblíbených důstojníků a lordů, hra obsahuje masivní škálu s více než 2000 různými postavami, z nichž si můžete vybrat. Řada známých jednotlivců nabízí unikátní události a exkluzivní mise se speciálním zaměřením na Yukimura Sanada, slavného japonského samuraje, o kterém mnozí jeho současníci říkali jako o nejsilnějším bojovníkovi v Japonsku. Svou cestu začal ve věku 16 let, hráči mohou následovat život Yukimura a výzvy, které podstoupil v období Sengoku, až po jeho konečnou porážku během obléhání Ósaky.


  • Úplně poprvé zažijte život důstojníka válčících států. Budete postupovat od služebníka, přes lorda zámku, až po Daimyo. Užijte si rozmanité herní styly.
  • Důstojníci získají panství na vládnutí, které je přiměřené jejich postavení. Zažeňte nepřátel, kteří Vás napadnou a nechte si poradit od lidu při vývoji Vašeho panství.
  • S touto verzi máte možnost hrát jako sluha. Jako samostatný důstojník ovládáte Vašich bojovníků a přeháníte se bojištěm, co přidává novou perspektivu do bojů.
  • Budou představeny obléhání a námořní souboje.




  • Recenze na Nobunaga's Ambition Sphere of Influence: Ascension

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.