LA Noire (The Complete Edition ) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA LA Noire (The Complete Edition ) - PC DVDLA Noire (The Complete Edition ) - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 202197
RockstarEN dabing

LA Noire (The Complete Edition ) [PS3]

Intenzivní směs akce a skutečné detektivní práce boří ve hře LA Noire zavedené žánrové zvyky, čímž dává vzniknout jedinečnému a úchvatnému thrilleru.

Děj LA Noire je situován do Los Angeles v období krátce po 2. světové válce, kdy v LA není nouze o násilí a korupci. Jedná se o kriminální thriller, který hladce kombinuje vyšetřování zločinu, hledání stop, automobilové honičky a přestřelky s revolučním hraním založeném na výslechů, které Vám umožní interpretovat emoce postav a dostat se tak k pravdě. Převezměte roli Cole-a Phelpse, vyznamenaného válečného veterána, který stoupá vzhůru po kariérním žebříčku policejního oddělení LA vyriešním série brutálních vražd a dalších zločinů, které ho přivedou až k temnému srdci Los Angeles během zlaté éry Hollywoodu.

LA Noire zahrnuje novou revoluční technologii MotionScan. MotionScan využívá 32 kamer s vysokým rozlišením, které snímají obličeje herců v 3D, čímž přenášejí každý aspekt jejich výkonu do hry a poprvé Vám tak umožní číst ze rtů herních postav a do posledního detailu studovat detaily výrazu jejich tváří.



  • Uprostřed poválečného boomu zlatého věku Hollywoodu je, Cole Phelps, detektiv LAPD vržen do města, které se topí ve vlastním úspěchu.
  • Korupce bují, obchod s drogami exploduje a počet vražd láme rekordy. Ve svém boji o kariérní postup, jednáním toho, co je správně, musí Phelps odkrýt pravdu za sérií žhářském útoku, vydírání a brutálních vražd, bojujíce s podsvětím Los Angeles a dokonce i členy svého vlastního oddělení, aby odhalil tajemství, které by mohly otřást městem až po jeho prohnilé jádro.
  • Pomocí nové, převratné animační technologie, která zachycuje všechny nuance tváře herců v úžasném detailu, je LA Noire násilný kriminální thriller, který spojuje dech beroucí akce se skutečnou detektivní prací aby přinesl bezprecedentní interaktivní zážitek.Hledejte stopy, hoňte podezřelých a vypočúvajte svědků, a zejména se snažte najít pravdu ve městě, kde každý má co skrývat.



    The Complete Edition obsahuje navíc:

  • Víceúčelový kód pro přístup ke všem stahovatelným doplňkem a případem, které zahrnují všechny dříve vydané DLC z konzolové verze, včetně případů"" Nicholson Electroplating"," Reefer Madness"," The Consul’s Car"","Naked City" a""A Slip of the Tongue".

  • Recenze na LA Noire (The Complete Edition )

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.