Ar Nosurge: Ode to an Unborn Star PS3

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 348970
KoeiEN dabing

Ar Nosurge: Ode to an Unborn Star [PS3]


Ar Nosurge: Ode to an Unborn Star je Fantasy, Sci-fi,"7 dimenzionální" RPG, které se odehrává ve světě kde hudba a písně mohou tvořit magii. Rozpovídal podmanivý příběh o civilizaci, která ztratila svou planetu a bloudila po krajích vesmíru 2000 let při hledání nového domova.

Hráči sledují dvě skupiny postav, Deltu a Castyho, jejichž úkolem je ochránit lidstvo a zachránit planútu, a Iona a Earthesom, kteří se snaží iontové najít cestu zpět na planetu zem. Hráči mohou přepínat mezi oběma páry postav a rychle zjistí jak propojit jejich příběhy a síly, aby rozluštili záhadu, která zahaluje jejich přetrvávající trápení.

Jako většina titulů, které vytvořili ve studiu Gust , je toto složité tahově založené RPG a zahrnuje detailní systém syntézy, ve kterém si hráči mohou vyrábět vlastní předměty. Navíc má Ar Nosurge: Ode to an Unborn Star unikátní systém vývoje postav, který je zaměřen více na vztahy a pouta mezi hlavními postavami, jako jejich úspěchy v misích a soubojích, při tom jak skupina sílí pokud mají postavy bližší vztahy. Také, v boji skupiny postav bojují společně.

Jedna postava je vždy v přední linii obrany, útočí na nepřátele na blízko meči a dýkami, při čemž ochraňuje druhou postavu, která používá magii z písní aby odbyla nepřátel. Čím déle píseň trvá, tím větší zranění udělí, ne pouze nepřátelům, kteří jsou viditelní na obrazovce, ale i těm, kteří se schovávají v linii nepřátel.

  • Systém syntézy pro vytváření předmětů
  • Unikátní systém vývoje postav, který je založen na vzájemných vztazích postav ve hře
  • Více než 100 hodin hracího času
  • Anime styl animace

  • Recenze na Ar Nosurge: Ode to an Unborn Star

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.