ObsCure 2 EN PC DVD

Cena s DPH
79 Kč
Cena bez DPH: 65 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 8943
Playlogic

ObsCure 2 EN [PC DVD]

Pokračování studentského survival hororu, který na svého předchůdce úzce navazuje. Příběh druhého dílu se odehrává 2 roky po událostech z konce původní hry, kde se banda studentů pokouší zapojit do normálního života. Všechno jde v tomto ohledu skvěle až do momentu, kde je na zahrádce školního kampusu objevena podivná rostlina. Od tohoto okamžiku se začnou znovu dít tragické události, které vyústí do druhé bitvy o přežití.

Hra nabízí celkem 6 hratelných postav, mezi nimiž se můžete na různých místech hry přepínat. V každém momentě hry však budete doprovázeni jedním NPC spolužákem, jehož ovládání může kdykoli v průběhu hry převzít druhý hráč, aby se mohl spolu s Vámi pokusit o eliminaci zla v kooperaci.

2. díl Obscure nabízí i poměrně širokou paletu tradičních i netradičních zbraní, interaktivní lokace a světlo, jako pomoc v nejhorších momentech, kde Vám půjde o život. Nechybí přitom ani prostorové hádanky, tradiční puzzle a atmosférický hudební doprovod od bostonských symfonikov, doplněný o zpěv dětského sboru pařížské opery .

Recenze na ObsCure 2 EN

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.