Onechanbara Z2: Chaos PS4

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 314346
NISEN dabing

Onechanbara Z2: Chaos [PS4]


Onechanbara Z2: Chaos je nejnovějším pokračováním série Onechanbara, v níž se představují nejvíc sexy zombie zabijačku na světě. Se dvěma dvojicemi prsaté upírských sester, více než tuctem vysoké oktanové úrovní, každou zamořenou hordami zombie a těmi nejlepšími způsoby, jakými jejich hlavní hrdinky dokáží zabít.

Bojujte proti zombií invazi v hrůzostrašných detailech, kde krev a končetiny létají všemi směry, pomocí různých útoků a akrobatických manévrů a občas se transformujte na démona a získejte na krátkou dobu záblesky přidané síly a rychlosti na úkor Vaší životní energie. Každá ze čtyř členek bikini zombie jednotky má své vlastní jedinečné schopnosti a Vaše zručná hra je odměněna sférami, které můžete vyměnit za vylepšené zbraně a oblečení.



  • Bikiny zombie jednotka Onechanbara se vrací vyzbrojená nepřeberným množstvím nových pohybů, novým Dare Driveom a démonickými transformacemi Xtasie pro krátké záblesky intenzivní síly.
  • Každá ze čtyř hratelných hlavních hrdinek má své vlastní jedinečné zbraně a schopnosti a Vy je můžete měnit během hry, nebo s nimi dokonce předvádět týmové komba.
  • Režim Mission nabízí konkrétní výzvy a zručná hra Vám odemkne žluté sféry, které můžete vyměnit za nová zařízení a oblečení, které Vám následně pomohou získat přední místa v globálních online žebříčcích.
  • Vyberte si, zda chcete zažít herní zážitek s originálními japonskými hlasy, nebo poprvé v historii série vyzkoušíte plný anglický dabing.

  • Recenze na Onechanbara Z2: Chaos

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.