Onimusha 3: Demon Siege PC DVD

Cena s DPH
79 Kč
Cena bez DPH: 65 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 6315
Capcom

Onimusha 3: Demon Siege [PC DVD]

Třetí díl v nesmírně populární sérii, která se vždy vyznačovala výborným technickým zpracováním, hratelností a také příběhem. Tvůrci tentokrát oproti předchozím dílům přišli s celou řadou změn.

Tou hlavní je přítomnost dvou hrdinů. Jedním z nich je dobře známý bojovník Samanosuke, který se při boji s úhlavním nepřítelem (Nobunaga Oda) náhle teleportuje z feudálního Japonska do moderního Paříže. Druhým hrdinou je Jean Reno. Jde o slavného francouzského herce představujícího ve hře roli policisty, který se ne dlouho po setkání se Samanosukom a armádou nestvůr teleportuje do feudálního Japonska. Tím vzniká zajímavá situace, kdy se postupně střídá role obou bojovníků a snaží se tak v Paříži, tak v Japonsku porazit Nobunagu a kopy jeho nestvůr.

Další velkou změnou je přechod na jiný grafický engine, který již konečně umožňuje plně polygonové lokace s možností volného pohybu. Ten se hodí zejména v soubojích, které jsou nyní mnohem zábavnější, rychlejší a méně komplikované. Naprostou samozřejmostí je fakt, že hra nabízí spoustu nových zbraní, předmětů i upgradů, stejně jako je na speciálních místech možné vylepšit vlastnosti obou hrdinů .

Recenze na Onimusha 3: Demon Siege

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.