Outland + From Dust + Beyond Good & Evil HD (Triple Pack)[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 351557
Ubisoft

Outland + From Dust + Beyond Good & Evil HD (Triple Pack)[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Balení obsahuje hry Outland, From Dust a Beyond Good & Evil HD.


Outland
Mezi Rovnováhu a chaos nyní stojí jediný muž, jehož činy mohou překlenout starověkou propast, nebo uvrhnout svět do záhuby.

Cenami ověnčené vývojářské studio přináší ambiciózní plošinovku inspirovanou epickými adventurami, jako je například série Prince of Persia . Toto dobrodružství vás zavede mezi světlo a tmu a přinutí Vás přizpůsobit se neustále se měnícímu světu.


From Dust
Objevte jedinečnou moderní hru na Boha, kde je přírodou hvězda. From Dust je originálním konceptem od Erica Chah, vizionářského tvůrce hry Another World .

Odhalte krásu primitivního světa pulzujícího životem a čelte síle přírody. Dejte si pozor na nebezpečí světa, který se neustále mění díky Vašim činem. Ovládejte osud kmene bojujícího o přežití a pomozte mu získat zpět ztracenou sílu jeho předků. Ponořte se do světa stejně exoticky krásného,jako nebezpečného. Světa, kde si příroda bere zpět to, co jí patří a Vy jste jediná šance na přežití Vašich lidí.


Beyond Good & Evil HD
Ohromná a klidná planeta Hýll je obklíčena nelítostnou mimozemskou rasou. Po zničující bitvě obyvatelka planety Hyllian jménem Jade s úlevou zjistte, že Alpha Section, obranné síly planety, zachránili populaci před jistým zničením, tak jak to již mnohokrát udělali v tomto věky trvajícím konfliktu. Ale když se Jade podujme na záhadnou průzkumnou misi pro IRIS, rebelskou organizaci, která zpochybňuje oficiální verzi událostí, musí přehodnotit vlastní vnímání pravdy. Naštvaná a otřesená tím co zjistila, vydává se Jade na mučivou cestu k jádru spiknutí.

Vyzbrojená svým fotoaparátem, aikido holí a vyšetřovacími schopnostmi, si Jade klade za cíl odhalit temná tajemství stojící za těmito mimozemskými invazemi a osvobodit mysl svého lidu. Na pokraji svých fyzických a duchovních sil rychle zjistí, že ani tyto limity nejsou tím, čím se zdají být ... Její vůle pro odhalení pravdy nezná hranic.


  • Vydejte se na výpravu svého života, kde se různé herní styly prolínají v unikátní plynulý zážitek díky inovativnímu hernímu enginu Jade.
  • Ponořte se do tajemné a napínavé ságy, kde nic není takové, jak se zdá a kde je odhalení pravdy jedinou nadějí na obnovení svobody.
  • Bojujte s využitím síly a rozumu proti jediné skutečnosti, kterou jste znali. Nemůžete se zastavit, dokud pachatelé nebudou potrestáni.
  • Cestujte přes cizí a stále se měnící svět, který se vymyká pozemské představivosti, a který pokrývá celou galaxii.
  • Hra od Michela ance, tvůrce série Rayman .

  • Recenze na Outland + From Dust + Beyond Good & Evil HD (Triple Pack)[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.