Overwatch (Origins Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Overwatch (Origins Edition) - PS4Overwatch (Origins Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
1 159 Kč
Cena bez DPH: 958 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 345269
BlizzardEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Battle.net!

Overwatch (Origins Edition) [PC DVD]


Overwatch je týmová střílečka, kde hrdinové bojují ve světě konfliktu. Vítejte v Overwatch. Vojáci, vědci, dobrodruzi a podivíni. V době globální krize se mezinárodní ozbrojené síly hrdinů spojily dohromady a navrátili mír do válkou zničeného světa, Overwatch. Skončila krize a mír, který nastal vydržel celé následující desetiletí. Začala se éra výzkumu, obnovení a objevu. Ale po mnoha letech vliv Combine vyprchal a nakonec nastává rozpad. Owerwatch je pryč ale svět stále potřebuje hrdinů.


  • Vyber si hrdiny -Combine představuje širokou škálu unikátních hrdinů. Od v době skákajícího dobrodruha, přes těžko ozbrojeného bojovníka s raketovým kladivem, po nadpřirozeného robotického mnicha. Každý hrdina představuje jiný herní styl a osvojení si jejich schopností je klíč k odemknutí jejich potenciálu. Nenajdete dvou stejných hrdinů.

  • Hraj svou roli -Ať bojujete v předních liniích, poskytujete obranu Vaším energetickým štítem, nebo podporujete Vašich spoluhráčů zvyšováním jejich ofenzivní, schopnosti všech hrdinů jsou navrženy tak, aby se staly platnou součástí každého týmu. Naučení využít se Vaše schopnosti ve spolupráci s Vaším týmem je klíč k vítězství v Overwatch.

  • Týmové operace -Skupiny hrdinů bojují napříč celou planetou. Od ochrany tajemství mysteriózní Anubisovy svatyně, po bezpečný doprovod EMP zařízení přes King's Row, svět bude Vaším bojištěm. Payload-úloha útočícího týmu je doručit peníze na místo doručení, zatímco obránci musí zdržet postup útočníků dokud nevyprší čas. Point Capture-dva týmu bojují o kontrolu mapy. Jeden z týmů útočí, druhý se brání. Role útočníků je zaujmout důležité stanoviště, zatímco obránci jejich musí do vypršení časového limitu ubránit. Na výběr je velké množství světových oblastí jako Rusko, Japonsko, Egypt, Anglie, Mexiko, U.S.A. a další.


    Combine (Origins Edition) obsahuje:

  • 21 hratelných hrdinů
  • 5 extra kostýmů-Blackwatch Reyes (Reaper), Strike-Commander Morrison (Soldier: 76), Overgrown Bastion, Security Chief Pharah, Slipstream Tracer

    Digitální obsah pro další Blizzard Entertainment hry:

  • Heroes of the Storm-Tracer Hero
  • World of Warcraft-Baby Winston Pet
  • StarCraft II portréty
  • Hearstone-Zadní strany karet
  • Diablo III-Mercy Wings


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Recenze na Overwatch (Origins Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.