The Penguins of Madagascar: dr. Blowhole Returns Again! Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Penguins of Madagascar: dr. Blowhole Returns Again! - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 201188
THQEN dabing

The Penguins of Madagascar: dr. Blowhole Returns Again! [PS3]



Dr. Blowhole se chystá ovládnout svět a využívá k tomu tučňáci - aniž by to tušili! Vrhněte se do zcela nového drsného dobrodružství s 3 epizodami a více než 12 napínavými úrovněmi, které se odehrávají v zoologické zahradě, pod ní i mimo ni a vrcholí v skrýši dr. Blowhole-a. Jen Vy a Váš bláznivý tým tučňáků totiž může zastavit dr. Blowhole-a před ovládnutím světa!



  • Ďábelský delfín dr. Blowhole se vrací i se svými přisluhovači humra a novým plánem na ovládnutí světa a jen tým tučňáků mu v tom může zabránit!
  • Pohybujte se opatrně, překonávejte nebezpečné překážky a zachraňujte přátel tučňáků během své mise - zachránit svět.
  • Řešte hádanky, nachádzajte užitečné předměty, skládejte bláznivé výtvory a postupujte spletitými úrovněmi v závodě s časem.
  • Využívejte unikátní schopnosti jednotlivých tučňáků ve správných okamžicích abyste překonali překážky a vyřešili hádanky. Rico dokáže vrhat výbušniny, Kowalski skládat různá zařízení a Svobodník se zase protáhne spárami - možnosti jsou neomezené.
  • Zahrajte si celou řadu bláznivých miniher, například Ninja Knock-Down, Mort Bowling, nebo si můžete zatancovat s oblíbeným lemuří král Jelimánom.

  • Recenze na The Penguins of Madagascar: dr. Blowhole Returns Again!

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.