Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff XBOX 360

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 229304
505CZ titulky

Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff [XBOX 360]

Je toho hodně, co je třeba ještě stihnout za poslední týden letních prázdnin a Phineas a Ferb to chtějí stihnout všechno! Připojte se ke charismatickým bratrem vynálezcem, kteří vytvářejí, cestují a zkoumají na své cestě za artefakty, aby naplnily své muzeum"cool" věcí. Ptakopysk Perry, aka Agent P, jim kryje záda, zatímco zlodušský doktor Doofenshmirtz vyvíjí své nové obskura zařízení, kterým chce ovládnout celou zemi Tri-State!

  • Hrajte jako Phineas, Ferb a Perry (Agent P) na bláznivých dobrodružstvích a setkávejte postavy ze seriálu-dr. Doofenshmirtz, Candace, Isabellu, Buford a Baljeeta....
  • Vyzkoušejte si dva unikátní herní mechanismy-Přezkumné mód, ve kterém můžete plynule přepínat mezi ambiciózním inovátorem Phinease a stoickým"mužem akce" Ferbsom a Prozkoumávejte jejich dvůr, ztracený chrám, podvodní jeskyně a také samotný povrch měsíce! Druhou variantou je akční mód-transformujte Perryho z domácího mazlíčka na super Agenta P a běhejte, Lozt, šplhejte po římsách a bojujte s"Inatori" a plížte se mezi pastmi a překážkami v Doofenshmirtzovom ďábelském laboratoři.
  • Stavte a jezděte na ATT (přepravní vozidlo do každého terénu). Vylepšujte ATT pomocí nových dílů jako jsou pinzety, vrtačky, raketové posilovače a světlomety, které budete potřebovat, abyste se dostali do nových zón. Přizpůsobte si ATT podle sebe díky barvám, zvukem i dekorativním součástkám.
  • Odhalte navzájem se prolétající příběh kde Phineas a Ferb loví ztracené poklady a cestujte po světě, ve kterém se zločinem bojuje Agent P na tajné misi aby zničil Doofenshmirtzove ďábelské systémy.
  • Poražte dr. Doofenshmirtzovych Norm Botů a hordy robotů včetně Patroller, Jumperu, Chargeru a mnoha dalších-Inatori. Vyhněte se však Doofenshmirtzovym ošklivým pastem-padajícím podlahám, laserovým paprskem a padajícím kamenem!
  • Sbírejte stříbrné ozubená kolečka a kupujte za ně náhradní díly na ATT
  • Nezapomínejte ani na Phineasovo a Ferbovo Muzeum"cool" věcí, kde máte přístup ke speciálním věcem a tomu, co jste nasbírali na svých dobrodružstvích. Ferbove úžasně zábavné hračky obsahují některé z nejlepších artefaktů, které chlapci našli včetně ztraceného Atlantského hieroglyfu, létající dětské hlavy, Meapovej brady, pračlovekovo první kamenné kolo a mnoho dalšího!



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingHU titulky

    Recenze na Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.