PiCtioNaRy (Ultimate Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA PiCtioNaRy (Ultimate Edition) - PS3
Cena s DPH
289 Kč
Cena bez DPH: 239 Kč
 
 
Kód produktu: 205630
THQEN dabing

PiCtioNaRy (Ultimate Edition) [XBOX 360]

Pictionary (Ultimate Edition) je nová, high-tech verze klasické hry rychlých skic a bláznivých nápadů. Hra obsahuje nové režimy vytvořené výhradně pro uDraw GameTablet pro platformy Xbox 360 a PlayStation 3 . V Pictionary (Ultimate Edition) se můžete těšit na kompletní HD zážitek ve čtyřech vzrušujících herních režimech, intuitivní gesta a přizpůsobitelné figurky Pictionary Man.

Tato hra Vám nabízí nepřeberné způsoby jak hrát a nekonečné hodiny zábavy díky novým funkcím, včetně živého herního prostředí a zcela nové 3D PiCtioNaRy hrací plochy. Pictionary (Ultimate Edition) je inovativní, vzrušující a přizpůsobitelný herní zážitek, který Vám umožňuje hrát Vaši oblíbenou kreslicí hru jak jen chcete. Jsou to Vaše pravidla, Váš způsob hry, Vaše zábava.



  • Režim PiCtioNaRy Classic zachovává všechna pravidla původní hry PiCtioNaRy, ale okořeněné o elegantní 3D hrací plochu, přizpůsobitelné herní figurky, nové záchytné body a sady kreslících nástrojů.
  • PiCtioNaRy Mania přidává zcela nový zážitek.
  • Family Fun je zcela nový režim, který usnadňuje rodinám přizpůsobit si svou hru, její délku, kategorie stop a podmínky výhry.
  • Režim Free Draw Vám nabízí možnost zdokonalit své dovednosti a uložit své výtvory. Režim nabízí stovky kombinací nástrojů a devět stylů malování a kreslení.
  • S novým dotykovým tabletem uDraw GameTablet můžete malovat na svých televizorech jako nikdy předtím!



    Hra vyžaduje uDraw GameTablet (není součástí balení)!



  • Recenze na PiCtioNaRy (Ultimate Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.