One Piece: Pirate Warriors 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA One Piece: Pirate Warriors 3 - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 314850
BandaiEN dabing

One Piece: Pirate Warriors 3 [PS4]

Zažijte Luffyho výpravu, od úplných počátků až po setkání se špatným Doflamingom! Více akce, více postav, silnější nepřátelé a vylepšená hratelnost Vás čekají v tomto pokračování série One Piece !

Prožijte originální One Piece příběh, od vesnice Fuschia Village, kde se všechno začalo, až po království Dressrosa, tajemný ostrov, kterému vládne zlý Donquixote Doflamingo. Budou Vaše rozhodnutí dostatečné na to, abyste dokázali porazit nejnebezpečnějších nepřátel, včetně Doflaminga, Hordyho, Jonese, Ceasara, Clown aa mnoha dalších? Shromážděte každého člena Straw Hat Crew, stejně jako v původním příběhu, vyplujte na najepickejšie lokality a vybojujte najepickejšie souboje. Čekají na Vás Marineford, Fish-Man Island, Punk Hazard a Dressrosa!



  • Prožijte originální příběh od odchodu z vesnice Fuschia Village po nejnovější epizody na Dressrose.
  • Počet populárních postav tvořících příběh výrazně vzrostl. Čekají na Vás Sabo, Donquixote Doflamingo, Fujitora a mnoho dalších!
  • Hrajte jako tři bratři Luffy, Ace a Sabo v jedné hře!
  • Nové hratelné postavy jako Tashigi, nebo Shanks a Vaši oblíbení nepřátelé z předchozích her Rob Lucci, Gekko Moriah a Magellan!
  • Spojte se s dalšími slavnými One Piece postavami pro mocné útoky zasahující několika postav současně.

  • Recenze na One Piece: Pirate Warriors 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.