Pineview Drive Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Pineview Drive - PS4
Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 354879
UIGEN dabing

Pineview Drive [XBOX ONE]

Staré opuštěné sídlo leží na konci slepé uličky Pineview Drive. Ustaraný muž stojí při jeho bráně a sleduje tuto nemovitost. Před dvaceti lety navštívil toto místo se svou ženou Lindou. Během jejich pobytu se jeho milovaná bez stopy ztratila a její mysteriózní zmizení se nikdy nevyřešilo.

Dvacet let žádné stopy, dvacet let neklidu, po dvacet let tento dům na ulici Pineview Drive neupustil své mučivé sevření. Nyní se vrací a doufá, že se smíry se svou strašidelnou minulostí. Zlověstné legendy pronásledující tento přímořský hotel se staly pověstné. Pověst říká, že od Lindin zmizení nikdo v sídle nevydržel více než třicet dnů.

Postavíte se větší síle jakou jste si dosud dokázali představit, musíte překročit práh a postavit se zlu, které zahaluje toto záhadné sídlo. Pro vyřešení záhady Lindin zmizení a zvednutí závoje zahalující tuto znepokojivou historii nemáte času nazbyt.


  • Hra sleduje všechny vaše kroky a reakce
    Budete potřebovat pevné nervy pro přežití hry bez újmy. V tomto mimořádném herním zážitku se Vám vymstí ledajaký náznak strachu-přijdete o život. Připravte se převratné zážitek plný mrazení v kostech.

  • 30 herních dní
    Každý jeden z nich vám umožní ponořit se hlouběji do záhad sídla na ulici Pineview Drive.

  • Prémiové zvukové efekty a scenérie
    Každý z tónů Vám zamrazí krev v žilách.

  • Díky ohromujícímu hororová atmosféra
    V domě se postavíte vašim nejhlubším obavám.



  • Recenze na Pineview Drive

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.