Planet 51 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Planet 51 - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 49385
SEGA

Planet 51 [XBOX 360]


Planet 51, svět připomínající Ameriku 50-tých let je šťastný, bezpečný a předvídatelný ... dokud se nestane nepředvídatelné!

Loď kapitána Charlese "Chuck" Bakera přistane zčistajasna s hromovým rachotem. Po přezkoumání svého okolí si Chuck začíná uvědomovat, že není sám. Hledajíc útočiště při plánování svého návratu domů, Chuck potká místního zelenokožci, Lema.

Hra je založena na připravované rodinné animované komedii od tvůrcům filmů Shrek a Shrek 2.


  • Objevujte svět PLANET 51 - otestujte si své schopnosti v sérii akcemi nadupaných dobrodružství, která jsou z tohoto světa. Snažte se předběhnout a přelstít policii a armádu Planet 51, najděte Chuckovu kosmickou loď a pomozte mu vrátit se domů na Zemi.
  • Hadad vozidel - závodíte a naháňajte se při plnění úkolů a objeďte nepřátele v neuvěřitelném množství vznášedla, od aut, nákladních automobilů a kol až po taxíky, policejní automobily, těžké nákladní auta a dokonce i sekačky na trávu!
  • Najděte si nové přátele - ovládejte hlavní postavy z filmu - uhlazeného kosmonauta Charlese "Chuck" Bakera a jeho nového přítele Lema využívat k tomu jejich speciální schopnosti a dovednosti pro dokončení každé mise.
  • Množství úrovní, Multiplayer a minihry - s množstvím úrovní, mini hrami a multiplayerovou akcí budete objevování svět Planet 51
  • Více než film - znovu prožijete nezapomenutelné filmové momenty, stejně jako objevování nových prostředí a úrovní vytvořených výhradně pro vid

  • Recenze na Planet 51

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.