Planet Zoo (Deluxe Edition) [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 429 Kč
Cena bez DPH: 1 181 Kč
 
 
Kód produktu: 440942
FrontierCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Planet Zoo (Deluxe Edition) [Steam] [PC digital]


Vybudujte svět pro divokou zvěř v Planet Zoo. Od tvůrců Planet Coaster a Zoo Tycoon přichází ultimátní zoo sim, který obsahuje autentická živá zvířata, která myslí, cítí a zkoumají svět, který kolem nich vytvoříte. Zažijte celosvětovou kampaň nebo popusťte uzdu své fantazii ve svobodě režimu Sandbox. Vytvořte jedinečná stanoviště a rozlehlou krajinu, dělejte velká rozhodnutí a smysluplná rozhodnutí a chovejte svá zvířata při stavbě a správě nejdivočejších zoologických zahrad na světě.


Divoká simulace
Seznamte se se světem neuvěřitelných zvířat. Od hravých lvíčat až po mocné slony, každé zvíře v Planet Zoo je myslícím, cítícím jedincem se osobitým vzhledem a vlastní osobností. Vytvořte podrobné stanoviště, abyste si přinesli přirozené prostředí svých zvířat domů, zkoumejte a spravujte každý druh, aby se jim dařilo, a pomozte svým zvířatům založit rodiny, aby mohli předat své geny příštím generacím. 

Smysluplný management
Spravujte úžasný živý svět, který reaguje na každé vaše rozhodnutí. Zaměřte se na velký obraz nebo se snažte ovládat ty nejmenší detaily. Vzrušte návštěvníky ikonickými exponáty, rozvíjejte svou zoologickou zahradu pomocí nového výzkumu a vypusťte nové generace svých zvířat zpět do divočiny. Vaše volby ožijí ve světě, kde jsou dobré životní podmínky zvířat a jejich ochrana na prvním místě.

Nekonečná kreativita
Výkonné stavební nástroje Planet Zoo po jednotlivých kusech vám umožní bez námahy učinit vaši zoo jedinečnou. Každé kreativní rozhodnutí, které učiníte, ovlivňuje životy vašich zvířat a zkušenosti vašich návštěvníků. Popusťte uzdu své fantazii, když budete kopat jezera a řeky, zvedat kopce a hory, vyřezávat chodníky a jeskyně a stavět ohromující zoologické zahrady s výběrem jedinečných témat a stovkami stavebních komponent.

Sdílejte a inspirujte se
Připojte se k propojené komunitě a sdílejte nejkreativnější stanoviště, scenérie a dokonce celé zoologické zahrady na Steam Workshop. Podívejte se, jak se vaše vlastní návrhy objevují v zoologických zahradách po celém světě, nebo objevujte každý den nový obsah od komunity Planet Zoo.


Deluxe Edition obsahuje:

  • Planet Zoo plnou hru
  • Tři bonusová zvířata: Varan Komodský, Horšík Liberijský, Gazela Thomsonova
  • Sadu pozadí ploch
  • Originální soundtrack

 

  • Název vydavatele: Frontier Developments
  • Název vývojáře: Frontier Developments
  • Datum vydání: 05.11.2019
  • Pegi: 3
  • Žánr: Simulátor
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
    Procesor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
    Pevný disk: 16 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Planet Zoo (Deluxe Edition), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Planet Zoo © 2019 Frontier Developments plc. All rights reserved

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Planet Zoo (Deluxe Edition) [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.