PlayStation VR Worlds PS4

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 356596
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 329 Kč

Doporučené produkty (2)

PlayStation VR Worlds [PS4]


Vítejte ve světě virtuální reality a díky PlayStation VR si vychutnejte hned pět unikátních zážitků.

The London Heist
Přidejte se ke gangu, vyzbrojte se a vydejte se na sérii propadů napříč Londýnem. Pomozte Vašemu klanu v boji s nepřátelskými gangy, obsadíte zlata a unikněte bez újmy. Pokud Vás však chytí, budete muset udělat cokoliv, aby z Vás při výslechu nedostali informace.

Ocean Descent
Ponořte se do hlubin oceánu v bezpečí klece proti žralokům. Obdivujte bujný, překypující podmořský život, pokochejte se stády tropických ryb a jemně kolísajúcimi se korálovými útesy pod mořem-ale počkat ... není to čtyřmetrový bílý žralok? Vypadá to že se k Vám blíží.

Scavengers Odyssey
Zmocněte všestranného mimozemského vozidla a prozkoumejte zrádnou vesmírnou mlhovinu při honu za starobylými artefakty. Přeskakujte kaňony, preplazte se obrovskými vesmírnými vraky a vystřelte z Vašich kanónů při bojích s nepřátelskými příšerami na dobrodružství za ziskem mysteriózních pokladů.

VR Luge
Rutte se dolů kopcem při neskutečných rychlostech po plných cestách, nebo nebezpečných křižovatkách, ale dávejte si pozor na dopravní zácpy, které by mohly vaši sáňkařskou kariéru ukončit dříve jako začala. Svezte se za vozidlem a využijte jejich rozrážení vzduchu čímž získáte rychlost a nasbíráte body.

Danger Ball
Vstupte do futuristického sportovního události, ve kterém vítězství znamená všechno. Vylepšujte Vaše schopnosti, zničte nepřátele a prožijte pro výhru v turnaji. Nebo budete čelit kompletní destrukci.


  • Obrovská škála obsahu a herních žánrů naplno ukazuje sílu interaktivního VR designu, nejlepších vizuálních efektů a stereofonního přehrávání zvuku.
  • Kolekce představuje plné verze kritiky hodnocených VR zážitků-The London Heist, VR Luge a Ocean Descent, plus nové herní módy, VR světové výzvy a více.
  • Soupeřte s přáteli ve Vaší obýváku, nebo s jinými hráči z celého světa ve VR žebříčcích.
  • Různorodost herních světů a přirozená krása VR znamenají, že si všichni hráči najdou něco, co je bude zajímat.



    Hra vyžaduje PlayStation VR a PlayStation kameru pro PS4 . Také se doporučuje používat ovladače PlayStation Move .


  • Recenze na PlayStation VR Worlds

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.