PopCap Hits! Vol. 2 XBOX 360

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 54773
Mastertronic

PopCap Hits! Vol. 2 [XBOX 360]



Plants vs. Zombies
Odlehčeně pojaté zabíjení krvelačných zombie pomocí masožravých rostlin, či rostlin jiných druhů. Nasaďte si zahrádkářské rukavice a sázejte rostliny tak, aby z chodících bestií nezůstal ani kousek masa. Musíte myslet rychle a sázet rychleji a rychleji - s každou úrovní roste počet zombie, jejich rychlost a počet životů. Jde o arkádu ve stylu"tower defense" a jistě se při ní nudit nebudete.



  • 5 herních režimů: Adventure, Mini-Games, Puzzle, Survival a Zen Garden
  • 50 levelů hlavního režimu ve dne, v noci, na zahradě i na střeše
  • 26 různých typů zombie, včetně sportovních odrůd
  • Bohatá výbava obranných květin a zeleniny
  • 49 různých typů vylepšení



    Zuma
    Uprostřed neprostupné džungle se nachází chrám plný nástrah, pastí ... a tajemných pokladů. Vytvářejte řetězce stejně barevných magických koulí jejich vystřelováním z otočné sochy žáby a zlikvidujte je tak dříve, než se dostanou k zlaté lebce. Chce to postřeh a dobrou mušku, jinak je po Vás dříve, než řeknete"Xmucane a Xpiayoc"!



    Heavy Weapon
    Heavy Weapon je střílečkou ze staré školy - hromada nepřátel, neustálý posun obrazu a množství, množství adrenalinu. Utkejte se s nepřítelem v 19 příběhem propojených misí a vylepšujte si šestici zbraní, nebo se vrhněte hned do víru akce v módě Survival. Zapojte do bitvy i své přátele a zadupte své protivníky do země v kooperativním módu pro více hráčů.



    Feeding Frenzy 2
    Vydejte se na cestu pokračováním oblíbené hry Feeding Frenzy, vyhýbejte se predátorem a prežerte se potravinovým řetězcem až na samý vrchol. Nové ryby, 60 nových úrovní, podpora hry pro více hráčů. A nyní můžete i vyskočit z vody!

  • Recenze na PopCap Hits! Vol. 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.