PopCap Hits! XBOX 360

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 54823
Mastertronic

PopCap Hits! [XBOX 360]


Balení obsahuje hry Bejeweled 2, Peggle, Feeding Frenzy a AstroPop.


Bejeweled 2
Bejeweled 2 je nejoblíbenější hrou 21. století - celosvětově se jí prodalo již více než 50 milionů kusů. Tento logický rychlík plný výbuchů a rychlé akce je postaven na populárním systému "spoj tři". Za každý vytvořený řetězec stejných drahokamů Vás čeká vodopád barev a bodů. Pokud se Vám podaří vytvořit čtveřici, můžete se těšit na speciální bonusy, násobení skóre a kaskádové komba. Je jen na Vás, zda sáhnete po klasickém režimu, nebo se rozhodnete hrát za časový limit. A nechybí ani logické hádanky či nekonečná hra.


Peggle
Fenomenální hru Peggle, která získala prestižní ocenění od magazínů z celého světa, si už na internetu vyzkoušelo přes 50 milionů uživatelů. Tak trochu pachinko, tak trochu pinball, tak trochu kulečník - ale hlavně 55 úrovní, 10 mystických sil a pořádná dávka bonusů. Zahrajte si s přáteli v multiplayer módu až pro 4 hráče a ukažte všem, kdo je skutečný Peggle mistr!


Feeding Frenzy
Feeding Frenzy, to je neopakovatelná pelagická akční zábava. Nechte se okouzlit báječným podmořským světem a prežerte, polykejte a prehryzte se přes 50 úrovní. Narazíte na něco menší, než jste Vy? Zožerte to! Dokážete nakonec porazit i samotného krále žraloků?


AstroPop
V akční puzzle arkáde AstroPop si můžete vybrat jednoho ze čtyř astronautů, z nichž má každý vlastní speciální schopnosti a zbraně. Dejte se do ničení cihel, které Vám brání v cestě ke hvězdám! V AstroPop Vás čekají dva herní módy a 33 náročných výzev, které vystačí na mnoho hodin zábavy.


Recenze na PopCap Hits!

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.