Port Royale 3: Pirates & Merchants[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
459 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 234737

Port Royale 3: Pirates & Merchants[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:


Ve hře Port Royale 3 se pustíte do epického dobrodružství přes Karibik během neklidného 17. století, kdy námořní síly Španělska, Anglie, Francie a Nizozemí bojují o nadvládu nad koloniemi. V roli mladého kapitána se budete snažit vybudovat své štěstí a dobrou pověst v nových světových koloniích. Kampaň se skládá ze dvou různých cest, na které se můžete rozhodnout: dobrodruh nebo obchodník.

V návaznosti na cestu dobrodruha, Vás hra provede námořními bitvami, kde se setkáte s nájezdy, pirátstvím, nájemným lovem, drancováním a dobýváním měst, ve snaze vybudovat novou říši Karibiku. Cesta obchodníka Vás donutí využít své ekonomické know-how, abyste se stali nejsilnějším obchodníkem nového světa, kde založíte obchodní cesty, vybudujete zařízení na výrobu a rozvinete města. Ve free-play módu se tyto dvě cesty zkombinují.

Vedle single-player kampani, najdete i množství multiplayerových módů, kde můžete volně využívat obchodně-ekonomické a dobývací možnosti.


  • Tři cesty ke slávě - vyberte si roli dobrodruha/piráta, obchodníka, nebo jejich kombinaci.
  • Vzrušující námořní bitvy, obléhání pobřežních měst, nájezdy a kořist čeká na dobrodruhy, zatímco nespočetné bohatství, moc a sláva čeká na komerčně orientované hráčů.
  • Propracovaná ekonomická simulace zaručuje realistický zážitek z obchodování.
  • Reálné území Karibiku 17. století.

Recenze na Port Royale 3: Pirates & Merchants[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.