Prince of Persia Trilogy PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50078
Ubisoft

Prince of Persia Trilogy [PC DVD]

Kompilace všech tří dílů novodobého prince z Persie a jeho neuvěřitelných dobrodružství Prince of Persia: Sands of Time, Prince of Persia: Warrior Within a Prince of Persia: The Two Thrones.

Prince of Persia: Sands of Time
Legendární hrdina se vrací v novém strhujícím dobrodružství, které vás zavede do nekonečných pouští starověké Persie. Mladý princ objevuje magickou dýku, která v sobě skrývá obrovskou sílu. Díky této moci se dokáže postavit temným silám, které ohrožují království jeho otce.

Prince of Persia: Warrior Within
Princ je pronásledován nesmrtelným Dahakou, vtělením Osudu který má vykonat pomstu. Princ se vydává na cestu s tajemstvím a plnou nástrah a soubojů aby změnil svůj osud a unikl smrti. Musí se vypravit do samého srdce prokletého ostrova kde jsou ukryty ty nejděsivější noční můry. Pokud přemůže strach, vůlí bojovat proti předurčenému a ovládnutím smrtících technik boje může uspět a změnit svůj osud.

Prince of Persia: The Two Thrones
Prince se spolu s Kaileenou vrací z Ostrova času. Není mu ale doprané aby si odpočinul. Jeho rodný Babylon je zmítán válkou a on sám je terčem spiknutí. Největší ranou je ovšem brutální vražda Kaileeny přímo před jeho očima. Princ je nyní na všechno sám, hnán jako štvanec ulicemi města. Čeká ho však ještě jedno nepříjemné zjištění. Kaileenina smrt uvolnila Písky času a ty otevřely temnou stranu prince, které začíná v Princi prosazovat čím dál víc ...

Recenze na Prince of Persia Trilogy

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.