PSYCHO-PASS: Mandatory Happiness PS4

Cena s DPH
1 199 Kč
Cena bez DPH: 991 Kč
 
 
Kód produktu: 351513
NISEN dabing

PSYCHO-PASS: Mandatory Happiness [PS4]


V blízké budoucnosti vývoj pokročilé technologie umožnil kvantifikaci a profilování mentálního stavu jednotlivců. Pro veřejný blahobyt jsou všechny emoce a myšlenky zdokumentované a řízené systémem Sibyl.

Tento systém hodnotí kvalitu života jednotlivců tím, co je známé jako"Psycho-Pass", čtením myšlenek. Po rozděleno na dva hlavní komponenty, je prvním Hue, vizuální reprezentace Psycho-Pass, která vyjadřuje úroveň stresu jednotlivců. A druhým je koeficient zločinnosti, který je numerickou hodnotou reprezentující kriminální schopnosti jednotlivců. Toto číslo určuje zda jednotlivec potřebuje vynucování od úřadu veřejné bezpečnosti. Detektivové jsou rozděleni na dvě skupiny: Donucovací jednotky, jejichž úkolem je vyšetřování zločinů a zadržování zločinců a inspektorů, kteří jsou zodpovědní za management donucovacích jednotek.

  • Dystopický sci-fi příběh věků:
    Vítejte ve společnosti, která je ovládána počítačem, kde nejmenší změna vašeho mentálního stavu může znamenat rozdíl mezi životem, vazbou, nebo dokonce horším osudem.
  • větvící se příběhy:
    Hrajte v roli Takuma Tsurugi, nebo Nadeshiko Kugatachi, každý má vybírá vlastní volby a ukončení příběhu, při tom jak řešíte velké záhady Sado Marine City.
  • Ponořte se hlouběji do světa PSYCHO-PASS:
    S příběhem od originálního autora série, Gena Urobuchi, zjistěte více o světě a postav, které si fanoušci oblíbili v anime.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Recenze na PSYCHO-PASS: Mandatory Happiness

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.