Rage Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rage - PS3Rage - XBOX 360
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 53543
Bethesda

Rage [PC DVD]



V pořadí jen čtvrtá značka studia id Software přináší mnohem víc než jen bezhlavé střílení po všem, co se pohne. V Rage se podíváte do postapokalyptické pustiny obývané mutanty a drsnými řidiči bojových bugin. To vše na enginu id Tech 5.

Post-apokalyptické prostředí a příběh hry nejvíce připomíná klasický film s Melem Gibsonem, Mad Max. Po srážce Země s kometou lidstvo ocitlo několik tisíc let zpět na civilizačním stupni a společnost (pokud se tomu tak dá ještě nazvat) se propadla do totální anarchie, kde se zbytek "mocných" snaží získat lidi pod svou nadvládu. Proti nim ale bojuje parta rebelů, kteří se rozhodně nechtějí vrátit ke starému řádu.

Zábavou a nutností pro přežití se staly dopravní prostředky (auta, buginy), ve kterých se můžete prohánět a dopravovat na určitá místa, ale hlavně závodit a vyzbrojovat svá vozidla proti dotěrným nepřátelům.

Kromě bohaté singleplayer kampaně je zde možnost hrát klasický multiplayer v režimu kooperace a to dokonce s dvěma hráči na jedné obrazovce (split screen).

Recenze na Rage

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.