Railroad Tycoon 3 PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 4670
TakeEN dabing

Railroad Tycoon 3 [PC CD]


První Railroad Tycoon byl vydán již v roce 1990 a vlastně určil směr všech tycoonů (stavebním obchodních strategií). Jeho následník, Railroad Tycoon 2 , z roku 1998 byl první hrou s propracovanou grafikou a podporou hry pro více hráčů na Internetu. Nyní přichází třetí díl, který přináší hlavně kompletní 3D grafiku. Hráč se může na zemi dívat z libovolného úhlu a vzdálenosti.

Ve hře začnete s malou finanční částkou a Vaším cílem je vydělat co nejvíce a zničit konkurenci. Vydělat můžete hlavně stavbou železnic a nákladní a osobní dopravou. Nyní můžete také investovat do různých továren, restaurací a hotelů. Ve hře je přítomna i burza cenných papírů a můžete spekulovat a nakupovat akcie soutěžitelů nebo jiných podniků. Na chod Vaší firmy si můžete samozřejmě i půjčit nebo vydat balík akcií a tím získat hotovost.

Jednotlivé mise se odehrávají v různých dobách av různých státech (Anglie, Německo, Francie, USA, Afrika ...). Každá doba a každý stát má trochu jiné podmínky pro provoz železnic a tak se můžete setkat například i s různými poplatky za vybudování trati.

Kromě sólo misí je ve hře obsažena kampaň obsahující 16 úkolů (často podložených historickými událostem). Tyto mise jsou rozděleny do 4 skupin ( Amerika, Evropa, svět a budoucnost).

Prostředí hry je kompletně 3D a tak si můžete prohlédnout Vaše impérium jako by bylo reálné. Střídají se dny a noci a také počasí je reálné. Výstavba Vaší společnosti je tak mnohem zajímavější a pestřejší .


  • Nová 3D grafika s možností zvětšování a zmenšování
  • 25 scénářů obsahuje mise po celém světě.
  • Stavění mostů, tunelů a nadjezdů
  • Více než 40 druhů lokomotiv od starých parních typů až k moderním elektrickým
  • Více než 35 typů zboží a 150 různých staveb
  • Burzovní systém nakupování a prodeje
  • Multiplayer včetně chatu v

  • Recenze na Railroad Tycoon 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.