Ratchet & Clank: Into the Nexus-PS3-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 228648
PlayStation

Ratchet & Clank: Into the Nexus-PS3-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Ratchet a Clank jsou zpět! Oblíbené duo se vrací s originálním single-player epilogen k oceňovaným předchůdcům Tools of Destruction a Crack in Time . Nový díl Into the Nexus je příběhově založena platformová adventura s humorem a srdcem, která nabízí gigantické vylepšení zbraní, extrémně hopsání mezi planetami a úplně nové světy, které přímo volají, abyste je prozkoumali. Into the Nexus představuje skutečný návrat k základům této proslulé série.

Po jednom z najneslávnejších lovů v historii vesmíru, který skončil chycením Vendre Prog, se Ratchet a Clank nabídnou na cestu doprovázet tohoto nebezpečného zločince do Vartax Detention Center. Po odvážném útěku z vězení v zapomenutém okraji galaxie, se Ratchet a Clank ocitnou ztraceni v opuštěné oblasti. Tam, v hlubokém vesmíru, odhalí inter-dimenzionální událost, která ohrožuje celý vesmír-a Ratchet se musí rozhodnout, co je skutečně důležité.

  • Návrat do budoucnosti-Protagonisté Ratchet a Clank a množství dalších postav-kapitán Qwark, Talwyn, Cronkite a Zephyr se vracejí v úplně novém, příběhem řízeném dobrodružství.
  • Ještě šílenější zbraně a celý arzenál technologických pomůcek-Vybavte se novými exotickými zbraněmi a pomůckami, jako například Winterizer či Nether Blades.
  • Clank vrací úder! Zcela nový herní styl nabízí inter-dimenzionální úkoly, kde Clank může měnit gravitaci, manipulovat s objekty a řešit hádanky, které potrápí vaši mysl.
  • Objevte nové světy ... a nebezpečí dalekého vesmíru-Cestujte napříč místy s nulovou gravitací a prozkoumejte mysteriózní oblast plnou nových planet a záhad, které můžete odhalit jen Vy.

  • Recenze na Ratchet & Clank: Into the Nexus-PS3-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.