Ratchet & Clank PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 315035
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Ratchet & Clank [PS4]


Zahrajte si hru vytvořenou podle rovnoměrného filmu, vytvořeného podle rovnoměrné hry! Vyvinutá spolu s CG-animovaným filmem označuje hra Ratchet & Clank debut největších mezigalaktických hrdinů, Ratcheta a Clanka, na konzole PlayStation 4 a začátek jejich boje za záchranu galaxie Solana před zlým Chairman Drek.

Ratchet & Clank je nová hra s prvky původního Ratchet & Clank a přináší více než hodinu nových videí (včetně záběrů z filmu) v živém rozlišení 1080p, nové lokality, zbraně, bossů a další. Připojte se k Ratchetovi, články, kapitánovi Qwark a novým přítelem na jejich intergalaktické dobrodružství a zažijte (opět) začátek epického přátelství na konzole PlayStation 4.


 

  • Hra Ratchet & Clank přináší hlubší pohled na příběhy původu postav a vylepšuje původní hratelnost, představuje nové planety, nové souboje s bossy, letové sekvence a další. To vše díky využití výkonu konzoly PlayStation 4.
  • Ratchet & Clank přichází spolu se stejnojmenným animovaným filmem.
  • Vystrájajte v galaxii Solana s oblíbenými postavami Ratchetem, Clankem, kapitánem Qwark a špatným Chairman Drek, stejně jako mnoha zcela novými postavami v sérii.
  • Hra kombinuje známou plošinovou Adventure hratelnost a humor, kterým je séria známa s novými planetami, hratelností, bossy a zbraněmi. Od zcela nového Pixelizéru, který transformuje nepřátel na výbušné 8bitové pixely, po ty oblíbené, jako je taneční party vyvolávající Groovitron a přemoudřelými robotický bodyguard Mr. Zurkon, arzenál Ratcheta a Clanka nebyl ještě nikdy lepší.



 


Recenze na Ratchet & Clank

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.