The Ratchet & Clank Trilogy (Classics HD)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
669 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 246698
PlayStation

The Ratchet & Clank Trilogy (Classics HD)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Balení obsahuje hry Ratchet & Clank , Ratchet & Clank 2: Locked and Loaded a Ratchet & Clank 3: Up Your Arsenal remasterované v HD kvalitě as podporou 3D.

Ratchet & Clank
Ratchet a Clank létají z planety na planetu v obrovské sluneční soustavy ve futuristickém světě plném robotů, kosmických lodí a high tech vybavení.

Ratchet žije na opuštěné planetě a sní o tom, že jednou vyrazí na nádherné vesmírné dobrodružství. Blíže k centru galaxie vládne znečištěné planetě Orxon, obývané ošklivou rasou zvanou Blarg, předseda Drek. I on má své sny, ale jeho zájem je dobývání a nadvláda. Unavený ze svého znečištěného světa přichází předseda Drek s definitivním řešením. Chce vybudovat novou planetu s využitím nejlepších částí z mnoha dalších světů v galaxii. Pokud se mu nepodaří přesvědčit obyvatele planet, aby se podělili o několik tisíc hektarů svých světů dobrovolně, armáda robotů a Blarg bojovníků je připravena potlačit jakýkoliv odpor.

V jedné z továren vyrábějících armádu předsedy Drek počítačová chyba vytvoří malého, ale šikovného robota Clanka. Poté, co se o dozví o plánech předsedy Drek, utíká Clank z továrny hledat pomoc, ale jeho loď je sestřelena nad Ratchetovu domácí planetou. Spojení okolnostmi se Ratchet a Clank vydají na cestu z planety na planetu. Nepravděpodobní kamarádi setkávají nápadité postavy, získají nepřeberné množství zbraní a vybavení a vyhodí do vzduchu všechno, co jim stojí v cestě, jen aby se dozvěděli více o plánu předsedy Drek.

  • Zcela nová akční adventurní plošinovka výhradně pro platformu PlayStation 2.
  • Více než 35 různých zbraní a vybavení. Každá z nich má jedinečnou funkci a hra je strukturována tak, aby bylo získání těchto předmětů rovnoměrně rozloženy po celé hře.
  • Ratchet má jeden z nejrozsáhlejších souborů pohybů ze všech herních postav na jakékoliv platformě. Může vykonávat více než 20 standardních pohyby a získáváním mnoha předmětů ve hře poroste množství Ratchetovu pohybů astronomicky.
  • Zbraně, zbraně a další zbraně! Hra nabízí více než 35 zbraní, které můžete získat a vybavit se jimi. Každá ultra destruktivní zbraň je snadno použitelná a má jinou funkci, což Vám umožňuje vytvořit vlastní strategie, když potkáte hordy nepřátel.
  • Ekonomický systém hry vyžaduje, abyste nakupovali nápovědy k novým úrovním, zbraně a střelivo. Můžete trávit svůj čas shromažďováním peněz pro vybudování arzenálu na poražení mocných nepřátel, nebo můžete vyrazit s minimálním výběrem zbraní, přičemž postupem do dalších úrovní to budete mít stále těžší. Peníze získáváte ničením nepřátel, prohledáváním svého okolí a řešením hádanek.
  • Přístup ke všem zbraním a vybavení získanému v průběhu hry si zpřístupněte pomocí inventáře, kde nimi můžete vybavit Ratchetovu ruce, nohy a hlavu.
  • Rychlé menu Vám umožňuje rychlý výběr zbraně, nebo zobrazení množtsva munice, aniž byste se museli vracet zpět do inventáře.
  • Bojový systém je lehký na pochopení. Existuje množství nepřátel, většina kterých je poměrně jednoduše zničitelná se správnou zbraní a hlavně, použití všech zbraní je zábavné.
  • Sci-fi tematika odlišuje hru od všech ostatních akčních adventur. Cestujte z planety na planetu v Ratchetově vesmírné lodi, po přezkoumání obrovskou škálu prostředí. Použijte futuristické, technologicky vyspělé zařízení, bojujte proti inteligentním robotem a vyhoďte do vzduchu všechno se svými ultra moderními zbraněmi.
  • Různé zábavné, akcí nabité minihry Vám poskytují ohromnou variabilitu hratelnosti. Nejenže můžete hrát jako Clank, ale Ratchet může používat vozidla, které najde v průběhu hry
  • Neuvěřitelně obrovské prostředí jaké jste ještě neviděli na platformě PlayStation 2. Každá planeta je plná života, pohybu, energie a interakce, co Vás udrží uchvácen celé hodiny.

    Ratchet & Clank 2: Locked and Loaded
    Po porážce předsedy Drek ve svém předchozím intergalaktické dobrodružství se Ratchet a Clank vracejí ke klidnějšímu životnímu stylu. Dokud nejsou uneseni a odvlečeni do daleké galaxie Bogon. Po svém příchodu jsou představení Abercrombiemu Fizzwidgetovi, vtipnému CEO největší (a jediné) společnosti v galaxii Bogon, aby vyšetřili, kde se nachází jeden z nejslibnějších experimentálních produktů společnosti Megacorp, který byl ukraden tajemnou maskovanou postavou. Fizzwidget nabízí něco, co Ratchet nemůže odmítnout. Příslib dobrodružství, po kterém touží, plně hrazeny zdravotní pojištění, přístup k novým zbraňovým technologiím, střešní apartmán v Megapolis a možnost získat výcvik v certifikovaném komandu. A protože Clank váha vydat se s Ratchetem na další dobrodružství, láká ho Fizzwidget aby zůstal, tím, že mu nabízí pohodlnou účetní práci ve své společnosti Megacorp.

    Začleněním náročných nových prvků hratelnosti, jako je nový systém vylepšování postavy založený na zkušenostech, vylepšovateľné zbraně a brnění, dynamičtější ekonomický systém a skutečně jedinečné herní režimy, jako jsou gladiátorské arény, nebo vesmírné boje, Vás hra Ratchet & Clank 2: Locked and Loaded vezme na veselé dobrodružství zachránit úplně novou galaxii. Dvacet kousků těch nejlepších nových zbraní a hi-tech vybavení, jaké si jen umíte představit, má jedinečné možnosti vylepšení, které můžete odemykat získáváním dovedností a zkušenosti, což znamená ještě více způsobů, jak vyhodit věci do vzduchu. V celém dobrodružství najdete také mini hry, které můžete hrát znovu a znovu a získávat zkušenosti, peníze a odměny, co Vám dává možnost vyzkoušet si své dovednosti v gladiátorských arénách, unikátních sférických světech a rychle se měnícím vesmírném boji.

  • Hra Ratchet & Clank 2: Locked and Loaded se odehrává v jedinečné živé galaxii a představuje 20 zcela nových inovativních planet a zcela nové postavy, velkolepou grafiku a přesvědčivý příběh. Tato osvěžující sci-fi akční adventura přináší také krásné rozmanité prostředí přibližně jeden a půl krát větší, než v prvním díle hry Ratchet & Clank .
  • Zcela nový design postav, přesvědčivý děj a jedinečný arzenál těch nejlepších zbraní a hi-tech vybavení, jaké byly kdy vytvořeny, Vám umožní vyhodit do vzduchu cokoliv (a kohokoliv) se Vám postaví do cesty. S novým systémem vývoje postavy se můžete také těšit na vylepšování Ratchetovu vlastností a sílu jeho zbraní postupem ve hře. Kromě toho Ratchet začíná hra v novém komando obleku av dobrodružství může nasbírat až pět úrovní brnění.
  • Nový systém vývoje postavy Vám také umožňuje získat více nanotechnologií (bodů života) ničením nepřátel. Získáním zkušeností může Ratchet zvýšit své nanotechnologické jednotky ze 4 až na 80. Nepřátelé také zvyšují svou sílu (jako Ratchet) a do konce hry mohou mít až 120 bodů života, čímž Vás nutí strategicky využívat svou palebnou sílu.
  • S vylepšeným zbraňovým systémem můžete vylepšovat každou ze svých zbraní, aby poskytla více rozmanité zábavy. Díky 20 zcela novým zbraním s jedinečnými odemykatelnými vylepšeními můžete během nového dobrodružství Ratcheta a Clanka získat více než kousků 50 zbraní a vybavení.

    Ratchet & Clank 3: Up Your Arsenal
    Po tom, co se rozšířily klepy o nedávném dobrodružství Ratcheta a Clanka ve hře Ratchet & Clank 2: Locked and Loaded se Clank se představuje ve svém vlastním televizním seriálu, Secret Agent Clank. Přestože je Ratchet zděšen statusem svého nového pomocníka, pocity musí jít stranou, když je dvojice povolána galaktickým prezidentem aby přinesla vesmíru mír. Naše dvojice přátel se musí vydat na cestu zpět na planetu Veldin, kde musí porazit dr. Nefarious, robotického superpadouchem, který vymyslel ďábelský plán jak zničit veškerý organický život v galaxii. Aby dosáhl svého cíle, nařídil mimozemské rase Tyhrranoidov zničit vše organické, aniž by jim oznámil, že pokud budou úspěšní, způsobit si nakonec vlastní vyhynutí.

    Ratchet a Clank mohou nyní povolat kapitána Qwarka, oblíbenou postavu z předchozích dílů , z důchodu, aby vedl Q-Force, jednotku hrdinských vesmírných kadetů, složenou z nejpamátnějších postav série Ratchet & Clank . Patří mezi ně Helga, robotická svůdnice, Big Al, technický maniak se schopností rozšifrovat technologické systémy a Skidd McMarxx, bývalý Hoverboard šampion a profesionální povaleč, který se stal špionem. Spolu s Q-Force se Ratchet a Clank vydávají na další veselou mezihvězdné výpravu odhalit plány zločinného dr. Nefarious a udržet galaxii bezpečnou pro organický život.

  • Ratchet a Clank se vrací na planetu Veldin (dějiště původní hry Ratchet & Clank ) a musí prozkoumat velké množství různých planet plných nebezpečného boje a náročné hratelnosti.
  • Možnost získat až 15 nových zbraní až se čtyřmi úrovněmi vylepšení. Vylepšení zbraní si můžete odemykat ničením nepřátel a mohou zvyšovat sílu zbraní, stejně jako změnit jejich funkčnost.
  • Nejenže můžete ovládat Ratcheta, můžete také hrát jako Clank a kapitán Qwark s úplně novými schopnostmi v specifických oblastech jednotlivých úrovní.
  • Ratchet a Clank mohou získat nové high-tech vybavení, které jim pomůže na jejich cestě vesmírem.
  • Můžete získat přístup k novým vozům jako je Turbo Slider, nebo vznášedla, abyste mohli soutěžit v závodech a bojovat s nepřáteli v intenzivních bojových misích.
  • Vesmírná loď Phoenix, hlavní velení Q-Force, je vlajkovou lodí v boji proti dr. Nefarious a slouží jako hlavní informační středisko. Na lodi také získáváte nové mise a trénink a můžete si koupit brnění a zbraně.
  • Použitím paměťové karty s uloženou pozicí z hry Ratchet & Clank 2: Locked and Loaded můžete získat několik oblíbených zbraní!
  • Intuitivní nepřátelská umělá inteligence znamená, že nehratelné postavy se chovají inteligentněji, protože shromažďují informace o svém prostředí a chystaných útocích a jsou náročnější na zdolání.
  • Offline multiplayer režim na rozdělené obrazovce podporuje hru dvou, nebo čtyř hráčů. Online multiplayer režim podporuje hru až pro osm hráčů.
  • Šest dalších úrovní pro online hru poskytuje mnoho různorodých prostředí obsahujících zničitelné překážky, ideální pro vytvoření ještě většího zmatku!
  • Ve spolupráci se svým týmem můžete obsadit a zničit základnu své nepřátele.
  • Nové vozidla v režimu pro více hráčů jsou připraveny pro kooperativní hraní, což Vám umožňuje spolupracovat ve dvojici, kde jedna osoba ovládá řízení vozidla a druhá mocný arzenál zbraní, kterým je vozidlo vyzbrojené.
  • Hlasová komunikace je v online režimech je podporována prostřednictvím USB headsetu (pro PlayStation2), který umožňuje komunikaci s ostatními členy týmu během online hry.
  • Recenze na The Ratchet & Clank Trilogy (Classics HD)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.