Rayman Legends (Definitive Edition) Typ konzole:

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 432921
UbisoftEN dabing

Rayman Legends (Definitive Edition) [NSW]


Hra obsahuje pouze kód ke stažení hry

Když Rayman, Globox a Teensies procházejí začarovaným lesem, objeví tajuplný stan spolu s okouzlujícími kresbami. Při bližším průzkumu si všimnou, že každý obraz zobrazuje nějaký příběh z mystického světa. Když se více soustředí na obraz, na kterém je zobrazena středověká země, jsou do něj náhle vtaženi a ocitají se na začátku nového dobdrodružství. Musí běhat, skákat a bojovat, aby se dostaly přes každý tajuplný svět a objevily tajemství kreseb.


Herní vlastnosti:

  • 3D Boss soubje - Bossové mají velkou výhodu oproti Raymanově skupině hrdinů, další rozměr. Draky a jiné epické potvory mohou útočit ze všech úhlů, takže budete muset být velmi šikovní, abyste je porazili.
  • Nové výzvy - Spojení s přáteli při průchodu různými úkoly otestuje Vaše schopnosti. Váš postup si umíte prohlédnout v mezinárodním žebříčku.
  • Rayman Rocks! - Skoč do rytmu bubnu, zahraj na basové struny, načasování a rytmus jsou klíčové vlastnosti ke zvládnutí těchto map. Dokážeš to?
  • Pokročilý UbiArt Engine - rozšířené schopnosti a nově zapojené 3D herní prvky, nové osvětlení, design a renderovací systém, který posunul grafiku Raymana na další úroveň.
  • Tím oceněných grafiků je zpět - Legendární tým umělců, designérů a skladatelů opět spojil své síly, aby vytvořil nový svět, nové postavy a soundtrack.

Recenze na Rayman Legends (Definitive Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.