Rayman Legends + Rayman Origins (Double Pack) PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 356039
UbisoftEN dabing

Rayman Legends + Rayman Origins (Double Pack) [PC DVD]


Rayman Legends

Rayman, plošinovka roku a vítěz mnoha uměleckých a hudebních ocenění, přichází s úplně novým dobrodružstvím. Michel Ancel, tvůrce série Rayman, Beyond Good & Evil a Raving Rabbids přináší svou inovativní kreativitu do této nové a vzrušující hry.

Rayman, Globoxem, a teens právě putují kouzelným lesem, když objeví záhadný stan plný úchvatných obrazů. Když se podíváme lépe, všimnou si, že každý obraz jakoby vyprávěl příběh o mýtickém světě. Právě když si prohlížejí obraz, který zobrazuje středověkou zemi, jsou náhle vtažen do obrazu a dobrodružství začíná. Naše skupinka musí běhat, skákat a bojovat v každém světě aby ho zachránila a odhalila tajemství každé legendární malby.


  • Bossové mají velkou výhodu oproti Raymanova partii ... další rozměr! Draci a jiné epické tvory mohou útočit ze všech úhlů, takže musíte být pánem své hry, abyste je dokázali porazit.
  • Spojte se se svými přáteli prostřednictvím různých výzev, které otestují vaše schopnosti a rychlost. Zkontrolujte žebříčky abyste viděli, kam se řadíte mezi hráči z celého světě.
  • Skákejte do rytmu bubnů, plácejte do basového podkladu, nebo se spusťte na laně během kytarového sóla. Načasování a rytmus jsou klíčové abyste přešli přes hudební mapy. Máte na to být platformeru Hero?
  • Engine UbiArt rozšířil své schopnosti a zapojuje 3D herní prvky, nový design osvětlení a nový renderovací systém, který posouvá oceneňovanú grafiku série Rayman na další úroveň.
  • Legendární tým umělců, designérů a skladatelů se opět spojil aby vytvořil nové světy, nové postavy a nový soundtrack.



    Rayman Origins

    Když je mýtina snů zaplavena zuřivými nočními můrami, Rada vil narychlo povolá Raymana, aby zachránil situaci. Ale náš hrdina to sám nezvládne ... Aby mu pomohli, připojí se k Rayman jeho nejlepší přítel, Globoxem, a dva vychytralý kouzelníci. Celkem musí tento veselý tým hrdinů obnovit mír na mýtině, nebo sledovat, jak jejich milovaný domov mizí jako zlý sen ...


  • Už je to 15 let co se Rayman objevil poprvé. Ve hře Rayman Origins se vrací mnoho z klasických postav, propracovaných ve své původní 2D podobě, stejně jako i zcela nový svět postav a prostředí. Objevte Raymanova kořeny sbíráním střípků historie mýtiny a jejich pospojováním odhalte pravdu o Raymanova původu.
  • Hrajte jako Rayman v singleplayer kampani, nebo se až ve čtveřici s kamarády zapojte kdykoliv do hry jako Globoxem, nebo jako jeden ze dvou kouzelníků. Hru můžete stejně kdykoliv opustit bez ovlivnění postupu ostatních.
  • Bohatý svět s více než 100 postavami a 12 unikátními prostředími je vytvořen některými z nejrenomovanějších umělců a animátorů. Tento tvůrčí přístup k navrhování ve 2D představuje novou generaci jedné z nejoblíbenějších postav herního průmyslu v její původní 2D podobě.
  • Rayman Origins obsahuje více než 60 úrovní 2D plošinové hratelnosti určených pro všechny věkové kategorie a herní styly. Odemkněte nové schopnosti postupem ve hře a vraťte se do předchozí úrovně objevovat nové cesty a tajemství.
  • Rayman Origins je plošinovka, ale má mnoho prvků jiných žánrů. Rayman, Globoxem a čarodějové získávají jedinečné schopnosti během svého dobrodružství, včetně plavání, potápění a senzačního HairlyCopter. Hra také obsahuje mnoho prvků z akčního, adventurní a beat-em-up herního žanru.
  • Obří růžové monstrum se stovkami očí. Posedlý, hornatý golem. Špatná masožravá rostlina. Rayman Origins Vás podrobí zkoušce těmito a mnoha dalšími náročnými souboji s bossy!



  • Recenze na Rayman Legends + Rayman Origins (Double Pack)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.