Rayman: Šílení Králíci CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7051
Ubisoft

Rayman: Šílení Králíci CZ [PC DVD]

Hra Rayman: Šílení králíci znamená návrat kultovního videoherního hrdiny Raymana v jeho zatím nejvtipnějším dobrodružství. Když je Raymanův svět ohrožen zničující invazí poblázněných, z řetězu vytržených zajíčků, musí se Rayman postavit svým chlupatým nepřátelům a překazit jejich podlé plány. Využívajíc řady úžasných nových schopností (a s pomocí kouzelných tvorů) musí Rayman podniknout všechny kroky na záchranu svého světa od těchto králíků.



  • Ovládejte Raymana, abyste mu pomohli zachránit jeho svět před bláznivými králíky. Škodí, jsou šílení a úplně mimo kontrolu. Existuje několik typů králíků, každý s vlastními podlými vlastnostmi.
  • Zkroťte a ovládajte různé tvory, jako jsou žraloci, orli, nosorožci a pavouci. Rayman dokáže ovládat jedinečné schopnosti každého zvířete, které mu můžou pomoct v jeho boji proti zvrhlým králíkům.
  • Přizpůsobte a zamaskujte Raymana. Oblečte se do punkového, popového, rockového nebo hip hop oblečení, abyste dokázali infiltrovat králíky a odhalit jejich podlé plány.
  • Prozkoumejte úžasné prostředí a krásné krajiny, které míchají reálné a fantastické styly, aby vytvořily vizuálně ohromující zážitek.
  • S více než 16 miliony prodaných kusů je Rayman nejdéle a nejvíce prodávaná videoherní série společnosti Ubisoft. Vytvořena herním návrhářem Michelem Ancelem v době, kdy mu bylo pouhých 19 let, přitahuje postava bez rukou a nohou hráče všech věkových kategorií.

  • Recenze na Rayman: Šílení Králíci CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.