Rayman Trilogie CZ (Speciální kolekce) PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 4765
UbisoftCZ dabing

Rayman Trilogie CZ (Speciální kolekce) [PC DVD]

Balení obsahuje hry Rayman: Šílení králíci CZ, Rayman: Šílení králíci 2 CZ a Rabbids Go Home CZ.



Rayman: Šílení králíci CZ
Hra Rayman: Šílení králíci znamená návrat kultovního videoherního hrdiny Raymana v jeho zatím nejvtipnějším dobrodružství. Když je Raymanův svět ohrožen zničující invazí poblázněných, z řetězu vytržených zajíčků, musí se Rayman postavit svým chlupatým nepřátelům a překazit jejich podlé plány. Využívajíc řady úžasných nových schopností (a s pomocí kouzelných tvorů) musí Rayman podniknout všechny kroky na záchranu svého světa od těchto králíků.



  • Ovládejte Raymana, abyste mu pomohli zachránit jeho svět před bláznivými králíky. Škodí, jsou šílení a úplně mimo kontrolu. Existuje několik typů králíků, každý s vlastními podlými vlastnostmi.
  • Zkroťte a ovládajte různé tvory, jako jsou žraloci, orli, nosorožci a pavouci. Rayman dokáže ovládat jedinečné schopnosti každého zvířete, které mu můžou pomoct v jeho boji proti zvrhlým králíkům.
  • Přizpůsobte a zamaskujte Raymana. Oblečte se do punkového, popového, rockového nebo hip hop oblečení, abyste dokázali infiltrovat králíky a odhalit jejich podlé plány.
  • Prozkoumejte úžasné prostředí a krásné krajiny, které míchají reálné a fantastické styly, aby vytvořily vizuálně ohromující zážitek.
  • S více než 16 miliony prodaných kusů je Rayman nejdéle a nejvíce prodávaná videoherní série společnosti Ubisoft. Vytvořena herním návrhářem Michelem Ancelem v době, kdy mu bylo pouhých 19 let, přitahuje postava bez rukou a nohou hráče všech věkových kategorií.



    Rayman: Šílení králíci 2 CZ
    Po invazi do Raymanova světa mají šílení králíci nový cíl - přepadnout planetu Zemi! Svoji domovskou základnu si vytvořili v nákupním centru a snaží se studovat lidské chování a napodobovat vše, co lidé dělají, zábavným a nelogickým způsobem. V rámci svého vzdělávání musí králíci absolvovat několik misí po celém světě, aby se připravili na světovou nadvládu. Rayman se pokusí infiltrovat králíky v přestrojení za jednoho z nich, překazit jejich šílené plány a zachránit Zemi.



  • 60 úplně nových miniher, které parodují lidské chování a jsou dokonce bláznivější, než ty v prvním díle hry Rayman: Šílení králíci.
  • Vydejte se s Raymanem na cestu kolem světa bránit Zemi před invází králíků. Cestujte do pěti různých lokalit, jako jsou USA, Evropa a Asie, kde můžete potkávat králíky v místním prostředí.
  • Použijte více než 110 předmetů (oblečení, klobouky, doplňky a šaty) abyste oblékli Raymana a vytvořili vlastní králíky. Popustťe uzdu svojí fantazii s více než 540 000 kombinacemi přizpůsobení.
  • Hrajte ve spolupráci, nebo proti až třem kamarádům ve všech hrách odemknutých v singleplayer kampani.



    Rabbids Go Home CZ
    Králíci vypracovali šílený plán! Nahromadit všechny lidské věci, které nájdou, a postavit z nich obrovskou hromadu, díky které by se dostali až na Měsíc. Ale ne tak rychle! Lidé se vzbouřili a stali se lovci, kteří mají jedinou úlohu: chránit svůj majetek a poslat ty králičí spratky tam, kam patří - zpět domů!



  • Ujměte se dvou králíků, tlačících nákupní vozík, a způsobte zmatek už v tak chaotickém lidském světě! Sbírejte potřebné věci k postavení hromady, díky které se vyšplháte až na Měsíc.
  • Prohledejte supermarkety, závoďte na střechách, na letišti a na všech místech, kde budete moci přinášet ten pravý zmatek.
  • Čeká na Vás celkem 16 různých úrovní plných sbírání
  • Bojujte s nepřáteli v lidském světě a způsobte chaos
  • Používejte šílené typy dopravy - zajezděte si na proudovém motoru, proleťte se nemocniční postelí, nebo se odrážejte od stěny na pneumatice.

  • Recenze na Rayman Trilogie CZ (Speciální kolekce)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.