Remember Me Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Remember Me - XBOX 360
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 208808
CapcomEN dabing

Remember Me [PS3]

Neo-Paris, rok 2084. Osobní vzpomínky lidí se dají digitalizovat, koupit a prodat. Rostoucí svět digitalizace a sociálních síti na počátku 21 století připravili lidstvo o poslední zbytky intimity a osobní svobody. Lidstvo akceptovalo svět ve kterém nic není tajemstvím za možnost komfortního stylu života, který může nabídnout jen ta nejvyspělejší technologie. Nicméně, tato vzpomínková ekonomie dává neskutečnou kontrolu nad společností jen pár vyvoleným.

Remember Me je akční adventura s třetího pohledu, kde se hráči ujmou role níľiny, předešlé lovkyně vzpomínek se schopností dostat se do lidské mysli a ukrást nebo změnit jejich vzpomínky. Autority, obávané schopnostmi a informacemi, které níľiny má ji zatknou a vymažou její celkovou paměť. Níľiny po útěku z vězení se vydává na nelehký úkol získat zpět svou identitu, vyprovázení jediným přítelem který jí zůstal. Níľiny na své misí získat zpět svou identitu se stává lovenou kořistí.

  • Spekulativní, ohromující vize budoucnosti. Objevte Paris roce 2084, kde vylepšená realita a digitalizace vzpomínek převzali kontrolu nad lidskými životy.
  • Hrajte za níľiny elitní lovkyně vzpomínek se zamlžený minulostí. Staňte se nejhledanějším lovcem vzpomínek v Neo-Paříži a zažijte si na vlastní kůži jaké to je nabourat se do lidské mysli. Získejte jakékoliv informace třeba provést pro dokončení vaší úlohy přímo z hlav lidí a získejte zpět svou identitu.
  • Memory Remix. Tato revoluční mechanika ve hře dovolí hráčům využít speciální schopnosti níľiny změnit části lidské paměti v reálném čase.

    <



  • Recenze na Remember Me

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.