Remember Me [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 418235
CapcomEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Remember Me [Steam] [PC digital]


Osobní vzpomínky mohou být digitalizovány, lze je kupovat, prodávat a obchodovat. Poslední zbytky soukromí a intimity byly odstraněny tím, co se zdálo být logickým výsledkem explozivního růstu sociálních sítí na začátku 21. století. Samotní občané přijali tento dozor společnosti výměnou za pohodlí, jaké mohou poskytnout jen chytré technologie. Tento přístup ke vzpomínkám dává hrstce lidí obrovskou moc nad společností.

Remember Me je akční adventura z pohledu třetí osoby, kde převezmete roli Nilin, někdejší elitní lovkyně vzpomínek se schopností proniknout do myslí lidí a krást, nebo dokonce měnit jejich vzpomínky. Úřady ji, ze strachu před jejími vědomostmi a schopnostmi, zatkli a vymazali její paměť. Po svém útěku z vězení se Nilin vydává na misi obnovit svou identitu, v čemž jí pomáhá její poslední a jediný přítel. Toto pátrání po své minulosti způsobuje, že ji pronásledují stejní lidé, kteří vytvořili tento dohled nad společností.


 

  • Objevte Neo-Paříž roku 2084, spekulativní, ohromující vizi naší budoucnosti, kde rozšířená realita a digitalizace paměti převzaly kontrolu nad životy lidí.
  • Hráje jako Nilin, elitní lovkyně vzpomínek s nejasnou minulostí, staňte se nejhledanějším lovcem vzpomínek v Neo-Paříži a vyzkoušejte si moc proniknout do mysli lidí a ukrást jejich vzpomínky. Získejte potřebné informace přímo z hlav lidí, abyste dokončili své mise a získali zpět svou vlastní vzpomínky.
  • Inovativní herní mechanika Memory Remix Vám umožňuje používat Nilininy schopnosti a měnit části vzpomínek lidí v reálném čase hry. Tímto můžete změnit kompletní pohled postav na sebe samé a lidi kolem nich, což může mít vážné následky pro celý svět roku 2084.
  • Probojujte si, pomocí Nilininých dovedností v bojových uměních, cestu různými prostředími, jaké může Neo-Paříže nabídnout, v roli lovce i kořisti!

    Jedná se o digitální verzi hry Remember Me, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Remember Me [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.