Resident Evil 7: Biohazard Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Resident Evil 7: Biohazard - PC DVDResident Evil 7: Biohazard - XBOX ONE
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 354492
CapcomEN dabing
 
Chceš ušetřit 110 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 379 Kč

Resident Evil 7: Biohazard [PS4]


Hra Resident Evil 7 určuje nový kurz pro sérii Resident Evil , při tom jak působí na kořeny série a otevírá dveře skutečně strašidelnému hororovému zážitku.

Hra se odehrává v zlověstný sídle na plantáži v moderní době amerického venkově a po dramatických událostech ve hře Resident Evil 6 , zcela ale poprvé hráči zažijí hrůzy přímo z pohledu první osoby. Hra zosobňuje ikonické herní elementy průzkumu a napjaté atmosféry, která poprvé označila žánr hororových her o přežití před dvaceti lety. Hra Resident Evil 7 doručuje znepokojivě realistický zážitek, který definuje celou budoucí éru v hororových hrách.


  • Otevírá se brána do nové éry hororu
    Další velké pokračování uznávané série Resident Evil přichází s dramatickou změnou pro PC, next-gen konzole a PlayStation VR.

  • Návrat ke kořenům
    Resident Evil 7 doručí zážitek připomínající původní tituly, bude zahrnovat průzkum, hádanky a realistickou napjatou atmosféru. Také nabídne zcela předělání herních systémů, čímž požene zážitek z hororu na vyšší úroveň.

  • Pohlcující, instinktivní horor
    Změna na pohled z první osoby dělá ze strašidelného hororu osobní záležitost. Zážitek s PlayStation VR zvyšuje mrazivou atmosféru ještě více.

  • Vytvořená od základů na RE Engine
    Zcela nový engine, který je kompatibilní s VR technologií spolupracuje se špičkovými audio a vizuálními technologiemi, čímž vytváří znepokojivě realistický zážitek pro neslýchané úrovně pohlcení hrou.