Resident Evil: Revelations Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Resident Evil: Revelations - PC DVDResident Evil: Revelations - PS4Resident Evil: Revelations - XBOX ONEResident Evil: Revelations - PS3
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 210795
CapcomEN dabing

Resident Evil: Revelations [XBOX 360]

Odhalujíc zcela nový příběh v sérii Resident Evil , se hra Resident Evil: Revelations vrací k žánru survival horor a nabízí napětí a zajímavý herní zážitek.

Děj se odehrává v roce 2005, mezi událostmi z Resident Evil 4 a Resident Evil 5 a soustřeďuje se kotníku BSAA Jill Valentine a představuje její nového partnera Parkera Lucianiho. Ocitnete se na palubě údajně opuštěné výletní lodi ve Středozemním moři, kde jsou Jill a Parker poslání najít Chrise Redfielda, jehož poslední známá pozice podle GPS byla právě na lodi. Loď však zdaleka není prázdná, nebezpečí číhá na každém kroku a Jill a Parker musí prozkoumat uzavřené prostory lodě a čelit hrozivým nepřátelům, kteří se vynořují z temnot. Přidáním nového unikátního dějiště se dostanete i pod vodu, snažíc se uniknout děsivým tvorům, které se toulají po lodi. Ale ani voda neposkytuje bezpečí, protože nepřátelé pokračují v útocích z hlubin i po pokusu Jill a Parkera dostat se z lodi naživu.



  • Nový příběh nabízí oblíbenou Jill Valentine, Chrise Redfielda a představuje člena BSAA Parkera Lucianiho.
  • Prozkoumejte temné, zlověstné oblasti výletní lodi, kde není kam utéct a kam se schovat a zlo se vynořuje ze stínu.
  • Použijte vyhledávací zařízení Genesis na analýzu slabin nepřátel a skrytých předmětů, které se mohou ukázat jako rozhodující pro Vaše přežití.
  • Nový druh hororu vstupuje do série Resident Evil , protože vůbec poprvé v sérii Vás čekají nepřátelé pod vodou, což dodává jedinečnou výzvu do hry.
  • Vyberte si způsob střelby, který Vám vyhovuje, s možností přepínat mezi pohledem první a třetí osoby, pro co nejlepší zamíření na nepřátele.



  • Recenze na Resident Evil: Revelations

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.