resistance Collection PS3

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 209731
PlayStationEN dabing

resistance Collection [PS3]


Balení obsahuje hry Resistance: Fall of Man, Resistance 2 a Resistance 3.

Resistance: Fall of Man
Ve hře Resistance: Fall of Man, se USA a Velká Británie spojují dohromady v poslední zoufalé snaze zachránit Evropu a Asii před hrozným osudem. V posledních desetiletích se Chimera, živočišný druh neznámého původu přenášejícího virus, který mění jiné formy života na Chimeru, přehnala Ruskem a celou Evropou. Naděje na přežití lidstva je mizivá a výsledek bitvy spočívá na bedrech rangera US Army, seržanta jménem Nathan Hale.


  • Ponořte se do hlubokého děsivého příběhu, který přepisuje 20. století a staví Spojené státy americké a Velkou Británii proti děsivému druhu neznámého původu.
  • Potkejte širokou škálu plynule se pohybujících postav a tvorů, které vykazují sofistikované chování a realističtější interagují se svým prostředím.
  • Výpočetní výkon konzole PlayStation 3 a Blu-ray Disc technologie umožňují dokonalejší vizuální a zvukové efekty.
  • Výkonný renderovací engine umožňuje větší množství vysoce detailního a interaktivního prostředí pro konzolový FPS zážitek, včetně rozlehlých bojišť a velkých vojenských velitelských center.
  • Vtahující singleplayerová kampaň, kooperativní režim a jeden z nejúplnějších multiplayerových režimů na herní konzoli.
  • Kombinace exotických zbraní a vozidel s proprietárním systémem fyziky pro vytvoření jedinečného pozemského a mimozemského arzenálu.

    Resistance 2
    Resistance 2 Vás přenáší přes Atlantik do obležené Ameriky během 50. let, kde navazuje na svého předchůdce Resistance: Fall of Man. Čekají Vás větší bitvy, nádherné scenérie a ještě více strhující děj z Haleová pohledu a bezprecedentní online kooperativní režim až pro osm hráčů, ve kterém musíte spolupracovat se spoluhráči a najít řešení ve speciálně navržených kampaních.

    Příběh série Resistance se odvíjí s protagonistou seržantem Nathanem hale v hlavní roli. Poté, co zničil londýnské velitelské centrum Chiméry, se Hale vrací do Spojených států, kde se stává součástí speciálního programu, známého jako Sentinels, tajné zbraně proti útoku Chiméry, o kterém americká vláda ví, že je na spadnutí. Když Chimera rozpoutá letecké útoky v plném rozsahu na obou pobřežích, ocitnou se Hale a jeho spolubojovníci ze Sentinels v čele protiútoku.

    Multiplayerové režimy hry mají také obrovský dopad na herní svět. V kooperativní hře, kde spolupracujete v kampani, se můžete často cítit omezení úrovněmi určenými pro režim singleplayer. Ve hře Resistance 2 tomu tak není, protože zde můžete absolvovat zcela nezávislou online kampaň navrženou speciálně pro kooperativní hru. Rozsáhlé bitvy jsou kombinovány s úrovněmi, které jsou navrženy tak, aby byly mírně odlišné pokaždé, když hrajete. Až osm hráčů může spojit své síly a čelit Chiméře společně při výběru ze tří různých typů herních tříd. Těšit se můžete také na obrovské online bitvy až pro 60 hráčů, ve kterých se můžete připojit k jednotlivým oddílům s různými bojovými cíli a rozdat si to v síti PlayStation Network. Kombinace cílů jednotlivých oddílů a velký počet hráčů dělá z Resistance 2 perfektní kombinaci epického chaosu rozlehlého bojiště a boje na blízko.


     

  • Konflikt obrovských rozměrů zahrnující gigantické bitvy proti hordám nepřátel (včetně nových druhů Chimera), smrtícím strojem a hrůzostrašným bossem.
  • Pohlcující, atmosférický děj odehrávající se v komplexní alternativní historii.
  • Týmový online multiplayer až pro 60 hráčů s různými cíli pro každý oddíl na bojišti.
  • Nové hratelné postavy v kooperativním režimu. Používejte rotační kulomet jako voják, odstřelovací pušku jako příslušník speciálních jednotek, nebo lečte zraněné ve svém týmu jako medik.
  • Obrovská online podpora s plným hráčským profilem stejně jako plnohodnotný systém herních klanů.
  • Třetí PS3 hra od tvůrců hitů Ratchet & Clank: Tools of DestructionUa Resistance: Fall of Man.

    Resistance 3


    Hra podporuje pohybový ovladač PlayStation Move.

    Amerika je ztracena. Čtyři roky po epickém ukončení hry Resistance 2 , se nečestně propuštěn Sentinel Joseph Capelli ukrývá před invazí Chiméry s několika přeživšími, včetně své nové manželky a syna. Ale když přijde dr. Fjodor Malikov se zoufalým plánem, rozhýbe událostmi Resistance 3, třetí pokračování populární FPS série Resistance.

    Děj hry se odehrává v brutálním, alternativním světě 50. let, kde byla Amerika úspěšně dobyta a zničena smrtící rasou Chimera, která nutí poslední přeživší hledat útočiště v úkrytech. Ujměte se role Josepha Capelliho, posledního přežívajícího Sentinet z tajného vojenského programu, který se z úkrytu vydává na cestu zničenou krajinou v hrdinském boji o přežití proti nemilosrdné Chiméře. Kromě epické singleplayerové kampaně nabízí Resistance 3 kooperativní režim online, nebo na rozdělené obrazovce pro dva hráče a nový multiplayerový zážitek.

    Je Srpen 1957, čtyři roky po událostech z Resistance 2, po kterých zůstal poručík Nathan Hale mrtvý na bitevním poli. Za jeho zabití byl Joseph Capelli nečestně propuštěn z americké armády. Chiméra zcela zabírá planetu a Capelli vzdává zdánlivě beznadějný boj a ustupuje do podzemí se svou ženou a synkem ve městě Haven v Oklahomě. Ale jak se povrch planety nadále neustále hroutí, najde Capelliho vědec dr. Fjodor Malikov s plánem jak zasadit zničující úder okupačním silám Chimér. V zájmu ochrany své rodiny je musí Capelli nechat za sebou a vydat se na misi napříč celou zemí do New Yorku. Na své cestě s Malíková setkává přeživších a pozůstalých brutální invaze Chiméry.


     

  • Vydejte se cestu jako poslední naděje lidstva, Joseph Capelli, napříč zdevastovanou Amerikou z Haven v Oklahomě do New Yorku.
  • Resistance 3 se vrací s plně naloženým arzenálem inovativních zbraní, včetně klasik jako Bullseye, Auger, Rossmore a Marksman a zvyšuje palebnou sílu každé z nich s novým systémem vylepšení zbraní. S návratem oblíbeného zbraňového menu máte nyní přístup k celému arzenálu zbraní, což Vám dává strategické možnosti v jakékoli situaci, se kterou se můžete setkat.
  • Bojujte proti schopnějším s pohyblivost nepřítelem druhu Chimera. Díky nové filmové technologii, která dává Chimere schopnost pohybovat se v každém prostředí, nikde nejste v bezpečí. Nově vyvinuté druhy chiméra, jako mocný, skákající longleg, jsou větší a nebezpečnější než kdykoliv předtím.
  • Online a lokální kooperativní hra na rozdělené obrazovce pro dva hráče umožňuje spojit se s přítelem na Capelliho cestě do New Yorku.
  • Nový, cílenější, na postupu založen multiplayerový zážitek Vám umožňuje účastnit se globálního odporu a bojovat v lokalitách roztroušených po celém světě.

Recenze na resistance Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.