Rise of the Guardians Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rise of the Guardians - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 208771
D3EN dabing

Rise of the Guardians [XBOX 360]

Ve hře Rise of the Guardians: The Video Game si zahrajete za klasických hrdinů z dětských pohádek a legend jako North (Děda mráz), Tooth (Zubní víla), Bunnymund (Velikonoční zajíček), Sandman a Jacka Frosta. V této akcí nabité hře má každý z hrdinů své vlastní unikátní schopnosti, které se dají dále vylepšovat. Ty Vám budou nápomocné ve Vašem boji se zlým duchem Pitch a jeho temných příšer. Během vašeho dobrodružství najdete další množství schopností a speciálních kouzelných pohybů, které zvýší sílu vašich hrdinů, jejich schopnosti a navíc Vám nabídnou možnost speciálních týmových útoků. Z jednoduchým dop in/drop out multiplayerem, který podporuje hru až 4 hráčů se vydejte na neopakovatelné dobrodružství za záchranou představivosti, víry dětí na celé zemi.



  • Spoojte své síly s hrdiny z Vašeho oblíbeného filmu. Zahrajte si za klasické legendy a hrdinů z připravované pohádky společnosti Dreamworks Animation-Rise of the Guardians, včetně Děda Mráze, zubního víly, Velikonočního zajíčka, Sandman a Jacka Frosta.
  • Porazte pitch a jeho příšery v epickém příběhu s rozmanitou intuitivní hratelností a novými originálními nepřáteli speciálně vytvořených pro království každého s hrdinů.
  • Unikátní schopnosti a vylepšení. Získejte speciální schopnosti pro vašich hrdinů a odkryjte speciální combo pohyby.
  • Multiplayer pro týmovou spolupráci. Zvolte si jednoho z hrdinů v jednoduchém drop in/drop out multiplayer módu pro 4 hráče.





  • Recenze na Rise of the Guardians

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.