Risen 3: Titan Lords [XBOX 360] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
359 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 269934
Deep

Risen 3: Titan Lords [XBOX 360] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Tvůrci série Gothic a Risen-Piranha Bytes-se vracejí ke svým kořenům s novým, no klasickým RPG. Risen 3: The Titan Lords vtáhne hráče do detailně propracovaného a kouzelného RPG světa, kde každé rozhodnutí mění směrování příběhu.

Svět Risen 3 opustili všichni bohové a sužují ho nekonečné Titánských války. Z ničeho nic se v tomto chaosu však zjevuje ještě větší hrozba. Mladý bojovník je napaden entitami ze stínů a připraven o svou duši. Vydává se získat zpět to, co mu bylo ukradené v temnotě, která zaplavila celý svět. Zatraceni mágové by mohly být mocní spojenci na jeho cestě. Aby získal jejich pomoc, musí najít mágovskú svatyni v Taranise, také známém jako Ostrov Hromu. Chráněni Ochránci hledají Mágové v Taraniských dolech krystaly nabité magickou energií.

Spojíte se s Ochránci, abyste se dostali do kontaktu s mocnými Taraniskými mágy? Nebo si raději vyberete některé z dalších společenství v Risen 3, abyste dosáhli svého cíle? Volba je jen na vás.

  • Risen 3 staví na dědictví vývojáře Piranha Bytes a jeho silných stránkách. Hra přináší množství známých herních prvků, kterých se hráči dožadovali. Magie je zpět a spolu s ní pestřejší herní náplň a svět plný zrezivělých brnění, rozličných frakcí a množství questů.
  • Risen 3 byl vytvořen pro hráče, kteří hledají klasický herní zážitek. Vrací se do doby, kdy hráče nevedlo za ručičku. Cesta a osud jsou v rukou hráčů samotných. Svět je plný zázraků a nebezpečí. Na každou příšeru byste se tak měli důkladně připravit.
  • Hráči se stanou součástí pečlivě vytvořeného světa, který je dále formován příběhem. Nic není ponecháno náhodě, nic není vygenerované počítačem. Vštko do posledního kousku má svou unikátní podobu a účel. Cesta, kterou si zvolíte, je jen na vás. Můžete svobodně prozkoumávat svět a ve volných chvílích řešit questy-a vše po svém!

  • Recenze na Risen 3: Titan Lords [XBOX 360] - BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.